"Sen Ve Ben" Şarkısı Tüm Dijital Platformlarında - Son Dakika
Güncel

"Sen Ve Ben" Şarkısı Tüm Dijital Platformlarında

"Sen Ve Ben" Şarkısı Tüm Dijital Platformlarında

Eğlenceli ve enerjik sahnesi ile bilinen; sahne performanslarında mizahi içeriğe de bolca yer veren Kaan Öztürk, tekli şarkılar serisine, sözü ve müziği kendisine ait olan "Sen ve Ben" ile devam ediyor.

18.10.2018 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sen ve Ben, Vocal Records etiketiyle 11 Ekim'de tüm platformlarda yerini aldı.

Kaan Öztürk 15 yılı aşkın müzik yolculuğunda, gitarı ve vokaliyle Ajda Pekkan, Yaşar, Gülşen gibi isimlerin sahnesinde yer aldı. Emel Müftüoğlu, Reyhan Karaca, Onur Mete ve Harun Kolçak gibi bir çok sanatçıyla featuring konsept programlar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Iclal Aydın'ın sunduğu ve yıllar süren Hayat Güzeldir programında gitarıyla yer alan Kaan Öztürk, Ata Demirer'in 'Eyvah Eyvah 1' filminde de rol aldı. Tecrübelerini sahneye aktaran Kaan Öztürk, müzisyenliği kadar şovmenliğiyle de izleyicileri etkiliyor.

Sen ve Ben'in aranjesi Serkan Baysal tarafından Baysal stüdyolarında yapıldı. Klibi ise Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde Heybeli Ada'da çekildi. Latin Bossa Pop-Rock tınıları taşıyan Sen ve Ben, akıcı sözleriyle de seviliyor. Şarkının klibi, Netd Müzik'te yayınlandı.

Vocal Records henüz 1 senelik bir yapım şirketi olmasına rağmen, kısa zamanda birbirinden kıymetli yapımlara imza attı. Kaan Öztürk, Vocal Records için, "İşine ve işime heyecan duyanlarla takım olmanın keyfini yaşıyorum"diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sen Ve Ben' Şarkısı Tüm Dijital Platformlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement