Şenay Lambaoğlu Aliağa'da Konser Verecek - Son Dakika
Yerel

Şenay Lambaoğlu Aliağa'da Konser Verecek

Şenay Lambaoğlu Aliağa\'da Konser Verecek

Aliağa’da ilçesinde, Ayşe Gencer konseriyle başlayan, grup ‘Authentic Anatolian Project’ ile devam eden ‘Caz Günleri’nin bu defa ki konuğu Türkçe cazın güçlü seslerinden Şenay Lambaoğlu olacak.

05.08.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa'da ilçesinde, Ayşe Gencer konseriyle başlayan, grup 'Authentic Anatolian Project' ile devam eden 'Caz Günleri'nin bu defa ki konuğu Türkçe cazın güçlü seslerinden Şenay Lambaoğlu olacak.

Türkçe cazın en güçlü isimlerinden biri olarak gösterilen Şenay Lambaoğlu, 6 Ağustos Perşembe akşamı saat 21: 30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda caz severlerin karşısına çıkacak. Aliağa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konserde hayranlarıyla buluşacak olan Şenay Lambaoğlu, 'İçimde Aşk Var' ile 'Zarf Tümleci' isimli albümlerinde yer alan şarkılarının yanı sıra İlhan Şeşen, MFÖ ve Fikret Kızılok gibi önemli isimlerin eserlerini de kendine has üslubuyla yorumlayacak.

Aliağa Belediyesi, ücretsiz olarak gerçekleşecek programa tüm bölge vatandaşları davet ederken, konsere ilginin yoğun olması bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şenay Lambaoğlu Aliağa'da Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement