Senegalli Turiste "Terörist" Diyen Taksici, Meslektaşları Tarafından Darbedildi - Son Dakika
Güncel

Senegalli Turiste "Terörist" Diyen Taksici, Meslektaşları Tarafından Darbedildi

Senegalli yolcuya yönelik sözleri ile gündeme gelen taksiciyi, çalıştığı taksi durağındaki şoförler darp etti. Ayrıca, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

22.03.2019 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda bir taksici aracına aldığı Senegalli turisti "Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin" diyerek aşağıladı. Senegalli turist, kendisine hakaret eden ve fazla para isteyen taksiciyi kameraya kaydetti. Senegalli turist polise başvurarak taksiciden şikayetçi olmuştu.

Senegalli yolcuya yönelik sözleri ile gündeme gelen taksiciyi, çalıştığı taksi durağındaki şoförler darp etti.

ATATÜRK HAVALİMANI TAKSİCİLER KOOPERATİFİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada, "Sözde taksi sürücüsü olarak adlandırabileceğimiz kişi tarafından Senegal uyruklu yolcuya karşı takınılan üslup, ifadeler, cümleler mesleğimize,meslek erbabına hatta insanlığa yakıştırılmayacak düzeydedir.

Şikayete konu olan Taksi sürücüsünün Kooperatifimiz ile ilişiği Disiplin Kurulu toplantısında kesilmiştir. Kişiye ait işlem ile bilgiler İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde ilgili kuruluşlar ile ivedilikle paylaşılmıştır.

Şikayete konu olan taksi sürücüsünün çalışma ruhsatının iptali neticesinde bundan sonra hiç bir ticari takside çalışmaması uygunluğu ve görüşü bildirilmiştir.

Bundan sonraki süreçte konunun yasal platformlarda en sert şekilde cezalandırma ile sonuçlanması adına taraf olacağımızı önemle ifade etmek istiyoruz" denildi.

Senegalli Turiste "Terörist" Diyen Taksici, Meslektaşları Tarafından Darbedildi

Son Dakika Güncel Senegalli Turiste 'Terörist' Diyen Taksici, Meslektaşları Tarafından Darbedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ?????: BU TAKSİCİLER YİNE AYNI KENDİ AYAKLARINA SIKIYORLAR KURUNUN YANINDA YAŞTA YANIYOR TERCİHİMİZ HEP UBER OLCAK 21 0 Yanıtla
  • Aslıhan: Bu şöförü bu hale getirenler asıl en büyük hırsız yönetimi denetleyin önce... Bu insanı bu hale getirenlerde cezalandırılmalı. Bu kişinin cezasını adalet verir bir insana bu canilik yapılamaz. 11 9 Yanıtla
  • sivaslı: KARSINIZDAKİ İNSAN İNSAN ve TÜRKKKKKK AİLESİ ONURU GRURU VAR.. Taksiciye bunu yapanların cezalandırılmasını istiyorum.. Eminimki bu kişiyi dövenler en büyük Hava Limanı hırsızları önce Hava Limanı yönetimini denetleyin... Bu kişi bu sucu işlediyse onun cezasını Adalet keser başka kimse değil.. 3 13 Yanıtla
  • YANKİLER: burası tam dağbaşı oldu adamı ne hale getirmiş hayvanoğlu hayvanlar 3 12 Yanıtla
  • eflatun: taksicilerin cogu at hirsizi gibi...aralarinda duzgun insanlar var ama maaalesef azinlikta... 14 0 Yanıtla
  • Atilla: AH BU KEKO TAKSICILER 12 1 Yanıtla
  • zöhre: teröristin ta kendisi kanı bozuk insan müsvetesi bütün taksicilerin yüz karası 10 2 Yanıtla
  • Süper: Vatan severlik budur işte. Turiste kötü davranan seviyesiz insanlar yüzünden ülkeye Turist gelmiyor ve ciddi bir gelir kaybı yaşanıyor. Gerçek taksici esnafını bu davranışından ötürü tebrik ediyorum. Turiste kötü davranan her seviyesize böyle ders verilse kimse turistlere kötü davranamaz. Az bile yapmışlar bu hayvana. 8 3 Yanıtla
  • Adalet Güven: Bu adamı bir daha takside çalıştırmasınlar. Tüm Türkiye'de en az lise mezunu olmayan - -özellikle de havaalanlarında İngilizce bilmeyen- şoförler çalıştırılmasın. Bu turist olayı kaydetmeseydi, medyaya konu yansımasaydı Devletin tanıtım ve turist çekmek için yaptığı tüm masraflar boşuna gitmiş olurdu. Dünyanın tüm ülkelerinde taksicilerde turistlere yönelik davranışlar bu yöndedir. Lakin ülkemiz için turizmin bacasız fabrika olduğu ve işsizliğin geldiği nokta düşünüldüğünde bu adama ibretlik olsun diye aynı zamanda hapis cezası da verilmelidir. 11 0 Yanıtla
  • sancho: boş boş yazmışsın, ne alakası var. mevzuyu saptırıp durmuşsun. ıspanak. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı
    10:12 Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, öğretmenevinde düzenlenen programda şehit aileleriyle iftar yaptı. Ekici, birlik ve hoşgörünün simgesi ramazan ayında kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Kırklareli'nde gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirildi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

  • İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı
    10:11 İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye, Çekmeköy ve Esenler'deki otomobillerden hırsızlık yapıldığı ihbarları üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kameraları incelenerek şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve Esenler'de yakalandılar. Şüphelilerin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

  • Adana'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sanığa Hapis Cezası
    10:11 Adana'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sanığa Hapis Cezası

    Adana'nın Seyhan ilçesinde otomobilinde uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezası verildi. Sanık, uyuşturucu ticareti yapmadığını öne sürerek tahliye ve beraat talebinde bulundu ancak mahkeme tutukluluğun devamına karar verdi.

  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:07 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir tabanca, bir pompalı tüfek, mermiler ve diğer suç unsurları ele geçirildi.

  • Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    10:06 Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

  • Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    10:06 Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda jandarma ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 mililitre sıvı amfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet cep telefonu, 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi.

  • Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu
    10:06 Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu

    AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.


Advertisement