Senem Kuyucuoğlu Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Senem Kuyucuoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Senem Kuyucuoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hakkında işlem yapılan Senem Kuyucuoğlu, tedavi görmek için hastaneye kaldırıldı.

07.05.2014 07:39  Güncelleme: 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtdışı seyahati sırasında uyuşturucu kullandığı fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hakkında işlem yapılan ünlü manken Senem Kuyucuoğlu'nun dün tedavi olmayı kabul ettiği öğrenildi.

"MİDEM BULANDI, KENDİME BAKAMADIM"

Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika’dan 6 gün önce dönen Kuyucuoğlu’nun savcılıkta ifade verdiği öğrenilirken, tedavi edilmeyi talep eden Kuyucuoğlu’nun İstanbul’da özel bir hastaneye dün yattığı belirtildi. Ünlü manken önceki gün katıldığı bir televizyon programında basına sızan ABD’de çekilmiş fotoğrafları için “Cape Town’daki fotoğraflarımı görünce midem bulandı. Kendime bakamadım” diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Senem Kuyucuoğlu Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ALİ OSMAN ŞENGUL: ne zaman ölür 16 4 Yanıtla
  • DENİZ: ÖLSEDE MİLLET KURTULSA DİYECEĞİM AMA BU KADIN REKLAM YAPIYOR, AMERİKA DA YEDİĞİ ÖNDE YEMEDİĞİ ARKADA ARTIK NE YEMİŞTİR TAHMİN EDERSİNİZ,, 15 3 Yanıtla deniz yılmaz: çok terbiyesizsin dedikodu yapma kınama da 0 0
  • EZO: beninde seni görünce midem bulanıyor artık haber olmasan diyorum 17 1 Yanıtla deniz yılmaz: ayıp ya elin adamı kızı rezil ediyor siz burda neler yazıyorsunuz düşünce diz üstü dizlerimiz acır demi ama düşmeyince düşene güleriz demi yapmayın böyle 0 0
  • Nadia: ???? 0 0 Yanıtla

Advertisement