AK Parti'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt Kimdir?

AK Parti\'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt Kimdir?

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı'nın Şener Söğüt olduğunu açıkladı. Körfez Belediye Başkan Adayı olan Şener Söğüt kimdir?

14.01.2019 14:03  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı açıklandı. Şener Söğüt 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Şener Söğüt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ŞENER SÖĞÜT KİMDİR?

Şener Söğüt, 1975 yılında Muş'ta dünyaya geldi. Şener Söğüt, Makine Yüksek Mühendisi'dir. Ticaretle uğraşan Söğüt, Kocaeli ve Körfez Belediye Meclis Üyeliği, Körfez Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı ve Grup Sözcülüğü yaptı.

AK Parti'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt Kimdir?

AK PARTİ KURUCU İLÇE YÖNETİCİLİĞİ YAPTI

Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti'de Kurucu İlçe Yöneticisi olarak başladı. Gençlik Kolları Başkanlığı da içinde olmak üzere birçok kademede görev aldı.

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Kocaeli Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 7 Zanlı Gözaltına Alındı
    10:13 Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 7 Zanlı Gözaltına Alındı

    Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 7 zanlı gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 13,78 gram sentetik uyuşturucu ve 125 sentetik hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi
    10:11 Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi

    Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Savcılı Plajı'nda sürat teknelerinin şovu dron ile kaydedildi. Plaj, sahili, yeşil alanı ve su sporlarıyla dikkat çekiyor. Görüntülerin bölgeye farklı bir renk katması bekleniyor.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı
    10:08 Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol katederek baharın habercisi olan çağla topladı. Doğal olarak yetişen çağlalar, yöre halkı tarafından torbalar dolusu toplanıyor.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.


Advertisement