‘Seneye Bugün’ Seyircisiyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

‘Seneye Bugün’ Seyircisiyle Buluştu

Şehir Tiyatroları oyuncuları performanslarıyla göz doldurdu

18.04.2011 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu "Seneye Bugün" ilk gösterimini yaptı. Beyaz perdeye "Same Time, Next Year" adı ile aktarılan oyunda Şehir Tiyatroları oyuncuları performanslarıyla göz doldurdu.

TİYATROSEVERLER YALNIZ BIRAKMADI

SDKM Oda Tiyatrosu'nda önceki akşam gerçekleştirilen prömiyere tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Her yıl yalnızca bir gün buluşan bir erkekle bir kadının sıra dışı aşklarını anlatan Bernard Slade imzalı oyunda Şehir Tiyatroları sanatçılarından Tarık Keskiner ve Seda Güven Şahin rol aldı. Performanslarıyla göz dolduran Keskiner ve Güven oyun sonunda alkışlarla karşılandı. Şehir Tiyatroları sanatçılarından İbrahim Şahin'in yönettiği oyunun dekor-kostüm tasarımlarını Veysel Çıracı, ışıklarını ise Cafer Yiğiter yaptı.

ALTIN KÜRE GETİREN OYUN

Bernand Slade'nin ölümsüz eseri 1978 yılında "Same Time, Next Year" ismiyle adlı beyaz perdeye aktarıldı. Ellen Burstyn ve Alan Alda'nın başrollerini oynadığı film, Ellen Burstyn'e En iyi Kadın Oyuncu Altın Küre ödülünü kazandırdı.

OYUN SEZON SONUNA KADAR SAHNELENECEK

"Seneye Bugün" adlı oyun sezon sonuna kadar sahnelenmeye devam edecek. 20, 26 ve 4 Nisan tarihlerinde SDKM Oda Tiyatrosu'nda perde açacak olan oyun 17 Nisan Pazar ve 8 Mayıs Pazar günü Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi'nde, 19 ve 26 Nisan Salı günlerinde ise Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ‘Seneye Bugün’ Seyircisiyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement