"Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş!" - Son Dakika
Güncel

"Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş!"

Zorlu, 17 yıldır birçok ülkede sahnelenmiş ve birçok dile uyarlanmış olan 'Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş' müzikal oyunu ile bu defa, yapımcı koltuğuna oturdu.

31.10.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Ekim'de perdelerini açan oyunun galası 30 Ekim gecesi gerçekleşti. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu ve eşi Berrin Zorlu, tiyatro ve sanat dünyasından pek çok ismin katılımıyla gerçekleşen muhteşem galada seyirci ile buluşan müzikal, her Perşembe ve Cuma günleri Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde Drama Sahnesi'nde sahnelenecek..

Kadın erkek ilişkilerinin evrenselliğini anlatan ve bu değişmez hikayeyi muzip bir dille birleştiren 'Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş' (I Love You, You're Perfect, Now Change) müzikal oyunu, Talimhane Tiyatrosu işbirliği ile Zorlu sahnesinde izleyicisiyle buluşmaya başladı.

Müzikalin galası ünlü isimleri bir araya getirdi

'Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş' 30 Ekim'de gerçekleşen gala gecesinde birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu ve eşi Berrin Zorlu, Metin Uca, Emre Kınay, Göksel Kortay, Sibel Tüzün, Demet Tuncer, Gülriz Sururi, Yekta Kopan, Özgür Özberk ve eşi, Cengiz Bozkurt kokteylin konukları arasındaydı...

İnsanoğlunun en eski olgusu; 'kadın erkek ilişkileri'

Aşk, randevular, sevgililer, evlilik ve aileler hakkında gizliden gizliye hep düşündüğümüz ama bir türlü yüksek sesle dile getiremediğimiz gerçekleri muzip diliyle önümüze apaçık seren bu gösteri; Off Broadway'de en uzun süre oynanan müzikal olma unvanını taşıyor. Müzikal karşımıza, çok tanıdık, hayatımızın içinden karakterler çıkarıyor.

Zorlu bu müzikal için yapımcı koltuğuna oturdu!

17 yıldır sahnelenen ve birçok ülkeye uyarlanmış bu müzikal oyunun yapımcı koltuğunda ise, Jersey Boys, Cats, Notre Dame de Paris, Disney'den 'Beauty and the Beast' ve "The Phantom Of The Opera" gibi dünyaca ünlü müzikalleri, orijinal prodüksiyonlarıyla İstanbul seyircisine sunan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi yer alıyor.

Genel Müdür Ray Cullom ise bu yeni prodüksiyon ile ilgili şunları söyledi;

"En başından beri, hedefimiz bir Broadway ve Off-Broadway şovunu Türkçe olarak, Türkiye'den oyuncu, yönetmen ve kreatif bir ekiple sahneye koymaktı. Benimse aklımdaki oyun; cazibeli ve popüler yönüyle öne çıktığını düşündüğüm 'Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş' adlı müzikaldi. İşte bu yüzden, müthiş yetenekli bir isim olduğuna inandığım Mehmet Ergen'in yönetimindeki yerel tiyatro kumpanyasının, bu oyunun üzerinde harikulade bir şekilde çalışmakta olduğunu öğrenince çok mutlu oldum. Bu çalışmayı izlediğimde ise, oyunun daha büyük bir sahneye ve seyirciye ihtiyacı olduğunu, uzman ekibimizin prodüksiyon ve teknik desteğiyle gerçek potansiyeline ulaşabileceğini gördüm. Hemen bir araya geldik ve bu prodüksiyonu Zorlu sahnesine taşımaya karar verdik. Bu projenin, ilk yerel müzikal prodüksiyonumuz olarak şehrin sanat çevreleri için önemli bir adım olduğunu düşünüyor ve rekor ilgi ile kalabaklıkları memnun eden bu müzikal prodüksiyonu sahneliyor olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Seyircinin tepkisini görmek için inanın sabırsızlanıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement