Seni Yakacaklar Filmi - Son Dakika
Sinema

Seni Yakacaklar Filmi

Seni Yakacaklar Filmi

Seni Yakacaklar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Seni Yakacaklar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

22.03.2014 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaları arasındaki kan davasını sürdürmeye kararlı iki amcaoğlu birbirlerini öldürmeye hazırlanırken kaderin cilvesiyle aynı kıza aşık olurlar. Bu aralarındaki düşmanlığın daha da artmasına neden olur.

Yönetmen: Temel Gürsu

Senaryo: Arda Uskan

Oyuncular: Erol Taş, Aydemir Akbaş, Ünsal Emre, Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses

Filmin Türü: Drama, Romantik

Orijinal Adı: Seni Yakacaklar

Yapımcı Firma: Kuzey Film

Yapım Yılı: 1981

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 80 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Seni Yakacaklar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tolga Örnek'in yönettiği 'Mucize Aynalar' filmi 5 Nisan'da vizyonda
    12:27 Tolga Örnek'in yönettiği 'Mucize Aynalar' filmi 5 Nisan'da vizyonda

    Yönetmen Tolga Örnek'in 6 farklı Aziz Nesin öyküsünden uyarladığı 'Mucize Aynalar' filmi, 5 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Komedi türündeki filmde Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Zerrin Sümer, Eren Demirbaş, İştar Gökseven ve İdil Fırat gibi oyuncular yer alıyor. Hayalleri gerçeğe dönüştüren aynaların icadından itibaren başlayan hikaye, trajikomik tesadüflerle devam ediyor.

  • Bosna Hersekli Yazar Abdulah Sidran'ın Cenazesi Toprağa Verildi
    19:19 Bosna Hersekli Yazar Abdulah Sidran'ın Cenazesi Toprağa Verildi

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yaşayan ünlü yazar, şair ve akademisyen Abdulah Sidran'ın cenazesi toprağa verildi. Sidran için düzenlenen törenlere birçok ünlü isim katıldı. Sidran, edebiyat dünyasında önemli eserlere imza atmış ve birçok ödül kazanmıştır.

  • Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak
    14:36 Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak

    Bu yıl Almanya'nın Oberhausen şehrinde düzenlenecek olan kısa film festivalinde Türkiye'den finale kalan tek film olan Mori, En İyi Kısa Film Ödülü için yarışacak. Yakup Tekintangaç'ın yönettiği film, bir kız çocuğunun okula yeni gelen öğretmeni babası zannederek onu ikna etme çabasını anlatıyor. Filmin başrolünde Hayrünisa Akbaş yer alırken, profesyonel oyuncular da rol aldı. Mori, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından destekleniyor ve haziran ayında Asya kıtasının en büyük festivallerinden birinde prömiyer yapacak.

  • Titanic filmindeki ikonik kapı 718 bin dolara satıldı
    12:34 Titanic filmindeki ikonik kapı 718 bin dolara satıldı

    Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Jack karakterinin trajik sonunu belirleyen Titanic filminin ikonik kapısı, Teksas merkezli Heritage Auctions tarafından düzenlenen bir etkinlikte 718 bin dolara satıldı.

  • Nuri Bilge Ceylan: Belki de artık hiç film çekmem, bilmiyorum
    11:35 Nuri Bilge Ceylan: Belki de artık hiç film çekmem, bilmiyorum

    Akbank Kısa Film Festivali'ne onur konuğu olarak katılan yönetmen Nuri Bilge Ceylan, gelecekteki çalışmaları hakkında belirsizlik yaşadığını ve belki de hiç film çekmeyebileceğini söyledi. Ceylan, sinemanın bir arayışı temsil ettiğini ve film yaparken kendisinin de bir şeyler aradığını ifade etti. Ayrıca, Rus edebiyatının filmlerine etkisi olduğunu ve fotoğrafla daha çok ilgilendiğini belirtti.

  • Yeni Karayip Korsanları Filmi Bir Reboot Olacak
    10:34 Yeni Karayip Korsanları Filmi Bir Reboot Olacak

    Yapımcı Jerry Bruckheimer'ın doğruladığı bilgiye göre, Karayip Korsanları serisinin yeni bölümü bir reboot olacak. Eski karakterlerin geri dönüşü olmayacak ve franchise tamamen yeni bir yöne gidecek. Henüz net bir senaryo veya oyuncu kadrosu açıklanmamış olsa da, heyecanla bekleyen hayranlar bu kararla birlikte yeni hikayelerin ve karakterlerin keşfedileceği bir yol açıldığını görmüş oldu.

  • Anne Hathaway, Broadway gösterisinde hamile bir savaş pilotunu canlandırırken düşük yaptığını açıkladı
    26 Mar Anne Hathaway, Broadway gösterisinde hamile bir savaş pilotunu canlandırırken düşük yaptığını açıkladı

    Ünlü oyuncu Anne Hathaway, 2015'te 'Grounded' adlı Broadway gösterisinde hamile bir savaş pilotunu canlandırırken sahnede düşük yaptığını açıkladı. Oyuncu, bu zorlu deneyimi ilk başta saklamaya çalıştığını ancak sonunda arkadaşlarına anlattığını belirtti. Her gece sahnede doğum yapmak zorunda kaldığını ve bununla başa çıkmak için kendisini güçlü hissetmek zorunda olduğunu ifade etti.

  • 43. İstanbul Film Festivali Sinemaseverlerle Buluşacak
    26 Mar 43. İstanbul Film Festivali Sinemaseverlerle Buluşacak

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali, 17-28 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak. Festivalde 132 uzun ve 12 kısa metrajlı film gösterilecek. Ayrıca konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşiler, özel gösterimler ve etkinlikler düzenlenecek.


Advertisement