Senin #kilmoji'n Hangisi - Son Dakika
Kadın

Senin #kilmoji'n Hangisi

Senin #kilmoji\'n Hangisi

L’Oréal Paris saf kil maskeleri ile senin #KİLMOJİ’n hangisi?

12.12.2017 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cildinizin farklı bölgelerinin farklı ihtiyaçları olduğunu biliyor muydunuz? L'Oréal Paris Saf Kil Maskeleri, 5 özel maskesiyle ciltte çoklu maske uygulamasının kapılarını açıyor! Cildin farklı ihtiyaçlarına farklı Saf Kil Maskeleri'yle çözüm bulurken, uygulayanlar, kendilerini rengarenk emojilere benzeterek bakım ritüellerini eğlenceye çeviriyorlar! L'Oréal Paris Saf Kil Maskeleri ile bakım ritüelini eğlenceye çevirmek isteyen herkesi, renkli #KİLMOJİ fotoğrafını paylaşmaya davet ediyor!

Detoks, Arındırıcı, Peeling ve Siyah Nokta Karşıtı maskelerinin ardından şimdi de Eşitleyici Maske ile Saf Kil Maskeleri, çoklu maske uygulamasıyla cildin farklı ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor.

Senin #KİLMOJİ'n hangisi? L'Oréal Paris'in 3 saf kilin eşsiz birleşimi ve özel içerikleri bir araya getirerek geliştirdiği, 5 farklı Saf Kil Maskesi cildin farklı ihtiyaçları doğrultusunda farklı bölgelere uygulanıyor ve emojilerle bu rutin oldukça eğlenceli bir hale dönüşüyor. Bakım ritüelini eğlenceye çevirmek isteyen herkes ise kendi #KİLMOJİ'sini yaratarak paylaşıyor!

Cildi pürüzden arındıran Arı kil, cildi kusursuzlaştıran Montmorillonit kili ve cildi temizleyen Rhassoul kili, kremsi dokudaki Saf Kil Maskelerinde bir araya geldi ve bu eşsiz birleşim 5 farklı içerik ile Saf Kil ailesini oluşturdu.

Kömür içeriği ile detoks etkisi yaratan ve cilde ışıltı kazandıran Detoks Maskesi, okaliptüs özü ile cildi matlaştıran Arındırıcı Maske, kırmızı yosun özü ile cildi pürüzsüzleştiren Peeling Maskesi ve su yosunu özü ile gözenekleri sıkılaştıran Siyah Nokta Karşıtı Maske'nin ardından şimdi de yuzu limonu özü ile cilt tonunu eşitleyen ve yoğun temizleme sağlayan Eşitleyici Maske aileye eklendi. Çoklu maske uygulaması sayesinde cildin ihtiyacına göre tek bir Saf Kil Maske tüm yüze uygulanabileceği gibi farklı bölgelere farklı Saf Kil Maskeleri uygulanarak da en etkili sonuca ulaşılabilir. Üstelik çoklu maske uygulamasında 5 farklı Saf Kil Maske'si ile en sevilen emojileri #KİLMOJİ'ye dönüştürmek artık çok pratik ve eğlenceli!

Kusursuz görünüm için ailenin son üyesi: Cilt tonu eşitleyici maske

Yuzu limonu özü ile cilt tonunu eşitleme özelliğine sahip olan Eşitleyici Maske, eşsiz kokusuyla cildi aydınlatır ve yoğun bir şekilde temizler. Saf Kil maskelerinin en yeni üyesi uygulandığında, cilt anında yumuşar, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşur. Düzenli kullanımda 7 günde cilt tonu eşitlenir, cilt taze ve aydınlık görünür. Eşitleyici maske ile günden güne cilt kalitesinin arttığını görebilirsiniz. Hızlı ve gözle görülebilir sonuçlar sağlayan Eşitleyici Maske, çoklu maske uygulamasında cilt tonu farklılığı olan ve temizlenmeye ihtiyaç duyan bölgelere uygulanabilir.

Saf Kil Maskeleri Önerilen Tüketici Fiyatı: 36,99 TL

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Senin #kilmoji'n Hangisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement