Şenlikte Çocuklar Gönüllerince Eglendi - Son Dakika
Yerel

Şenlikte Çocuklar Gönüllerince Eglendi

Şenlikte Çocuklar Gönüllerince Eglendi

Düzce Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hafta sonu Anıtpark’ta ‘Çocuk Şenliği’ düzenlendi.

28.04.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hafta sonu Anıtpark'ta 'Çocuk Şenliği' düzenlendi. Gün boyu süren şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Çocuk şenliği için Anıtpark'ta özel bir sahne ve çocuklara yönelik her türlü eğlence ortamı hazırlandı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Çocuk Şenliği'nde bahar havası ortamında çocukların sevindirilmesi amaçlandı. Sabah saatlerinden itibaren şenliğin yapılacağı alan çocuklarla doldu. Gün boyu süren şenlikte; şişme oyun parklarında çocuklar doyasıya eğlendi. Özel olarak hazırlanan sahne de palyaçolar, jonglör, ateşbaz gösterileri yapıldı. Çocuklar için gerçekleştirilen yarışmalarda neşeli anlar yaşandı. Belediye Meclis Üyesi Selahattin Sert ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seçil Acar alanda bulunan çocuklarla sohbet ettiler ve şapka dağıttılar. Düzce Belediyesi'nin geleneksel çocuk şenliğine çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şenlikte Çocuklar Gönüllerince Eglendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement