Şenol Güneş, Cenk Tosun'un yerine Adem Büyük'ü EURO 2020'ye götürecek - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Cenk Tosun'un yerine Adem Büyük'ü EURO 2020'ye götürecek

Cenk Tosun'un sakatlığı Galatasaraylı golcü Adem Büyük'e Türkiye A Milli Futbol Takımı kapısını açtı. Forvette alternatifi azalan Şenol Güneş, formuyla parmak ısırtan Adem Büyük'ü gündemine aldı. 32 yaşındaki yıldız, EURO 2020'de büyük olasılıkla Ay-yıldızlı kadroda olacak.

05.03.2020 15:48  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'den üzücü bir haber geldi ve milli yıldızımız Cenk Tosun, kiralık olarak forma giydiği Crystal Palace'ın antrenmanında dizinden sakatlandı. Sezonu kapatan golcü futbolcunun en az 6 ay oynayamayacağı ve EURO 2020'de forma giyemeyeceği bildirildi.

Cenk'in sakatlığı ise Galatasaray'ın tecrübeli ismi Adem Büyük'e A Milli Takım'ın kapılarını açtı.

SLOVENYA VE AVUSTURYA MAÇLARINDA KADRODA

Falcao'nun sakatlığında bulduğu forma şansını iyi değerlendiren ve yerli forvetler içinde bu sezonun en formda ismi olan Adem'i, Şenol Güneş'in Ay-yıldızlı ekibe çağırma kararı aldığı öğrenildi.

Bu ay sonunda Slovenya ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında milli formayı giymesi beklenen Adem, büyük olasılıkla EURO 2020 aday kadrosunda olacak. Adem dışında Galatasaray'dan Emre Akbaba ve Ömer Bayram da A Milli Takım'a çağrılacak.

RADAMEL FALCAO'YU ARATMADI

A Milli Takım'a sadece 4 kez çağrılan Adem Büyük, Galatasaray formasıyla bu sezon toplam 28 maçta 10 gol attı. Falcao'nun yokluğunu aratmadı.

(Sabah)

Şenol Güneş, Cenk Tosun\'un yerine Adem Büyük\'ü EURO 2020\'ye götürecek

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Cenk Tosun'un yerine Adem Büyük'ü EURO 2020'ye götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • RECEP: YARISI PENALTI DAN 3 16 Yanıtla
  • Yuto nagatomo: ADEM BÜYÜK OYUNCU 14 0 Yanıtla
  • Hed: Cenk tosun gibi basın şişirmesi değil hiç olmazsa daha iyi performans göstereceği kesin yakışır aslana 12 0 Yanıtla
  • hakan: geç bile kaldılar 1 0 Yanıtla
  • SİYONİST: DOĞRU SEÇİM COK GOL ATAR 1 0 Yanıtla
  • Kayserispor : Haketti Adem. Büyük" Turnova" oynayacak insallah. Darmstadt 98 Serdar Dursunuda bir denerse Senol Hoca iyi golcü. 1 0 Yanıtla
  • Tespit : Doğru karar olur 0 0 Yanıtla

Advertisement