"Şenol Güneş Harika Bir Hoca" - Son Dakika
Spor

"Şenol Güneş Harika Bir Hoca"

"Şenol Güneş Harika Bir Hoca"

İspanyol Marca'ya konuşan Guti Hernandez hedeflerini anlatırken, Beşiktaş'taki teknik patronu Şenol Güneş'e övgü yağdırdı.

09.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN

Siyah-beyazlı antrenör, Türkiye'de çok mutlu olduğunu ifade etti, "Gelişim göstermek istiyorum ve umuyorum ki kısa sürede iyi bir A takım antrenörü olacağım. Harika bir teknik direktör ile çalışıyorum. Uzun yıllardır futbolun içinde olan Şenol Güneş'in tecrübelerinden çok şey öğreniyorum" dedi.

Beşiktaş'ta sezon başında göreve başlayan Guti Hernandez, 5 aylık dönemini anlattı. Şenol Güneş'in yardımcılarından olan İspanyol antrenör, İspanya'da MARCA'ya verdiği özel röportajda Türkiye'deki günlerini tüm detaylarıyla aktardı.

Guti Hernandez, 5 yılın ardından Real Madrid'i bırakıp, Beşiktaş'ta hocalık yapmak için zor bir yolculuğa çıktığını vurgulayarak, "Real Madrid'in akademisinden ayrılarak bir adım attım. Türkiye'ye gittim. Hocalığımı geliştirmek için bu adımı attım" dedi.

Siyah-beyazlı antrenör her meslekte gelişmek için acı çekmek gerektiğini dile getirip, "Fazla acele etmemelisiniz. Şu anda bir yardımcı antrenörüm. Gelişim göstermek istiyorum ve umuyorum ki kısa sürede iyi bir A takım antrenörü olacağım ama şu anda bütün motivasyonum Beşiktaş'a yönelik. Beşiktaş'ın başarısına odaklandım. Futbolda neler olur, yarın neler getirir bilinmez. Şu an sadece Beşiktaş'ın başarısı için çalışıyorum, tüm odak noktam bu" diye konuştu.

Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Guti, "Türkiye'de gerçekten güzel zamanlar geçiriyorum. Harika bir teknik direktör ile çalışıyorum. Uzun yıllardır futbolun içinde olan Şenol Güneş'in tecrübelerinden çok şey öğreniyorum" ifadelerini kullandı. Şu anda Real Madrid'i çalıştıran Lopetegui hakkında da konuşan Guti Hernandez, "Real Madrid sabır göstermeli. Lopetegui iyi bir hoca, İspanya Milli Takımı ile fantastik işler çıkardı" yorumunu yaptı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Şenol Güneş Harika Bir Hoca' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement