Şenol Güneş'in İstediği Para, Fikret Orman Yönetimini Şoke Etti - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in İstediği Para, Fikret Orman Yönetimini Şoke Etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimden yıllık 3 milyon Euro istedi. Kulüp, Güneş'e alternatif olarak yabancı birkaç teknik adamı yedekte tutmaya başladı.

14.06.2017 10:12  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Şenol Güneş ile yaptığı sözleşmedeki opsiyon hakkını kullandı ancak hocaya hem iyileştirme yapıp hem de mukaveleyi uzatmak için haber gönderdi. Fakat para konusunda iki cephenin önerdiği arasında büyük fark çıktı.

​Siyah-beyazlı kulüp, 3 milyon Euro isteyen Güneş'e iki yıllık sözleşme ve yıllık 2.1 milyon Euro teklif etmişti. Yönetim, gelmesi muhtemel olumsuz yanıt karşısında, B planını devreye sokacak.

SÖZLEŞME KONUSU AĞUSTOS AYINDA

İlk etapta bir yıllık opsiyonu devreye soktuğu için, zaten Şenol Güneş ile bir sezon daha gidecek olan Beşiktaş Yönetimi, yeni sözleşme görüşmelerini ileri bir tarihe erteleyecek. Transfer ve kamp planlaması gibi yeni sezonu ilgilendiren konularda aksaklık yaşanmamasını isteyen siyah-beyazlılar, gerekirse yeni sözleşmeyi ağustos ayında masaya yatıracak. Böylece olası kriz de şimdiden rafa kalkacak.

GÜNEY KORE'DEN TEKLİF GELEBİLİR

Yönetimin bu hamlesi karşısında takımı zor durumda bırakmayacağı düşünülen Güneş'in de bu tercihe yeşil ışık yakabileceği belirtildi. Daha önce, "Kovsalar da gitmem" diye açıklama yaparak, uzun yıllar kalmak istediğini her fırsatta ifade eden siyah-beyazlı teknik adamın, Güney Kore'den iyi bir teklif alması durumunda bu tutumunu değiştirebileceği iddia edildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ YEDEKTE HOCA TUTUYOR

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi'nin Güneş'e alternatif olarak yabancı birkaç teknik adamı yedekte tuttuğu öğrenildi. Bazı yöneticilerin, başkan Fikret Orman'a, "Teknik direktörlük konusunda kısa zamanda çözüm bulabilmemiz gereken bir dönemle karşılaşabiliriz. O nedenle adımlarımızı hem sağlam hem de hızlı atmalıyız" diye fikir verdikleri ortaya çıktı.

(MilliyeT)

Şenol Güneş\'in İstediği Para, Fikret Orman Yönetimini Şoke Etti

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in İstediği Para, Fikret Orman Yönetimini Şoke Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement