Şenol Güneş: 'Ön Tarafta Sıkıntımız Var' - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: 'Ön Tarafta Sıkıntımız Var'

Şenol Güneş: \'Ön Tarafta Sıkıntımız Var\'

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

09.11.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galibiyeti kaçırdıklarını belirten Şenol Güneş'in değerlendirmeleri şu şekilde;
"OYUNUN KARŞILIĞI 3 PUAN OLMALIYDI"
Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Oyunumuzla hak ettiğimizi de düşünüyorum. Net pozisyonlarımız vardı. Rakibi de kontrol etmeye çalıştık. Son bölümde oyundan kopmaya başladık. Yine pozisyonları yoktu. Uzaktan atılan bir şut, Vida'nın dizine çarpıp gol oldu. Oyuncularımın hepsi emeklerini ortaya koydu, çok çalıştılar. Bunun karşılığı 3 puan olmalıydı ama olmadı. Yediğimiz golden sonra da 2 tane pozisyon verdik. Onlar olmamalıydı.
"GİRDİĞİMİZ POZİSYONLARI GOL YAPMALIYDIK"
Zaman zaman iyi paslar yaptık. Hücumda son pasları daha iyi yapabilirdik, girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırmalıydık. Rakip, geçen hafta girdiği tüm pozisyonları gol yaptı. Biz yapamadık. Aradaki fark buydu. Yine de oyuncularıma teşekkür ediyorum.
"ÖN BÖLGEDE SIKINTIMIZ VARDI"
Lens, bir depar sırasında zorlanma yaşadığı için oyundan çıktı. Mustafa girdi yerine. O da son bölümlerde oyundan düştü. Gayet iyi çalıştı ama son dakikalarda 25 numaraya yakın olması gerekiyordu, yapamadı. Önde sıkıntımız vardı. 1-0'ken skor top tutmamız lazımdı, gol atmalıydık ama yapamadık. Dorukhan iyi oynadı, o da sakatlanıp çıktı. (Sporx)
Şenol Güneş'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Belçika temsilcisi Genk ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, iyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, "Kazanmak için sahaya çıktık. Son bölüme kadar oyuna hakimdik. Önde baskı yaptık, goller bulabilirdik. Pozisyon vermeden oynamaya çalıştık. Topları biraz daha iyi kullansak daha fazla pozisyona girebilirdik. Son bölümlerde yorgunluk oldu, o bölümde de rakip oyuna hakim oldu. O bölüme kadar oyuna hakim olan taraftık ama bu, skora yansımadı." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekibin Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens'in sakatlığının önemli olabileceğini belirten Güneş, diğer oyuncularının ise yorgunluğa bağlı problemler yaşadığını aktardı.

Vodafone Park'taki karşılaşmaya oranla daha iyi oynadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"Kazanmak için her şeyi yaptık. Sahamızda bu kadar iyi oynamadık ama rakip kazandı. Burada üstün oynadık skora yansıtamadık. Bunun deplasmanda oynamakla ilgisi yok. Goller bulsak farklı kazanılması gereken bir maçtı. Zaman geçirmeden oynamaya çalıştık. Oyuncularım gayret gösterdi, emek verdi. Dorukhan da Tolga da iyiydi. Mustafa Pektemek katkı verdi. Bütün oyuncular bugün iyiydi. Maçın tamamına bakınca herkes elinden gelen gayreti gösterdi."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şenol Güneş: 'Ön Tarafta Sıkıntımız Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü Seyhan Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    13:50 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü Seyhan Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etti. Başkan Karalar, 'Kadın futbol takımlarımızın mutlak suretle desteklenmesi gerekiyor. Göreve geldiğimizden itibaren imkanlarımız dahilinde  sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz' dedi.

  • Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
    13:26 Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı

    A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanmak için A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da bir hazırlık kampı düzenliyor. Milliler, kamp sonrasında Karadağ ile Rize'de karşılaşacak ve maç TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Son maçlarını ise Sırbistan ile deplasmanda oynayacaklar.

  • TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı
    13:25 TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı

    Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı. Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Antalya Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen turnuvada, 13 golf kulübünden 23 sporcu mücadele ediyor. Sporcular 3 gün sürecek turnuvada 54 çukurda mücadele verecek. Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney de turu takip ediyor.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Ankara'da hazırlık kampına başladı
    13:24 A Milli Kadın Hentbol Takımı Ankara'da hazırlık kampına başladı

    2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Hentbol Takımı, A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da yürüteceği hazırlık kampına başladı.

  • Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı
    13:24 Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı

    Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor'un renkleri olan sarı maviye boyandı. Siirt Belediyesi otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandı' dedi.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncularıyla iftarda buluştu
    13:22 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncularıyla iftarda buluştu

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncuları ve aileleriyle iftar sonrasında bir araya geldi. Başkan Yalçın, çocukların başarılarından dolayı duygulandığını ve gelecekte ülkenin en iyi futbolcularının onlar olmasını istediklerini belirtti.

  • Kayseri Sporcuları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda 10 Madalya Kazandı
    13:20 Kayseri Sporcuları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda 10 Madalya Kazandı

    Samsun'da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden sporcular, 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları makamında ağırlayarak başarılarını kutladı ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü
    13:18 Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü

    Samsun'da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri Bölgesi Bilek Güreşi Sporcuları, 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından kabul edildi ve başarılarından dolayı tebrik edildi.

  • Aradaki yaş farkı bomba! Sergen Yalçın'ı günübirlik İstanbul'a getiren güzel
    13:08 Aradaki yaş farkı bomba! Sergen Yalçın'ı günübirlik İstanbul'a getiren güzel

    24 yaşındaki oyuncu Melisa Döngel ve 51 yaşındaki eski sevgilisi Sergen Yalçın'ın aşkları yeniden alevlendi. Geçen yaz Çeşme'de bir araya gelen çiftin ilişkilerini gözlerden uzak tutmak için özel restoranları tercih ettikleri ve Yalçın'ın takımının maç ve idmanı olmadığı günlerde Döngel'le buluşmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. İkilinin arasında 27 yaş fark bulunuyor.

  • Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı
    12:50 Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı

    Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Badminton müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu'nda başladı. Genç sporcular yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Müsabakalara katılan gençler arasında yoğun bir rekabet yaşandı.

  • Ronaldo'nun servet değerindeki yeni aracını görmeniz lazım
    12:43 Ronaldo'nun servet değerindeki yeni aracını görmeniz lazım

    Futbolculuğu kadar sahip olduğu ultra lüks yaşantısıyla da dikkat çeken Cristiano Ronaldo, Portekiz'de 2.5 milyon euroluk (87 milyon lira) Ferrari Daytona SP3 ile görüntülendi. Ronaldo'nun yeni aracı olan Ferrari Daytona SP3'ten sadece 599 adet üretildi.


Advertisement