Şenol Güneş Şaşırtmadı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş Şaşırtmadı

Şenol Güneş Şaşırtmadı

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, CSKA Moskova maçında beklenen 11'i sahaya sürdü.

02.11.2011 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, CSKA Moskova maçında beklenen 11'i sahaya sürdü. İleride Halil Altıntop - Burak Yılmaz ikilisine görev veren tecrübeli teknik adam, orta sahayı ise kalabalık tutarak rakibi burada durdurmayı planladı.

HENRİQUE KADROYA GİRDİ PAWEL ÇIKTI

Bordo mavili takımda sakatlıktan kurtulan Paulo Henrique ise yedek kulübesinde yer aldı. Bu futbolcunun sakatlığı dönemde zaman zaman forma şansı bulanan ancak beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Pawel Brozek ise kendisine 18 kişilik kadroda yer bulamadı.

20 BİN BAYRAK BASILDI

Trabzonspor yönetim kurulu, CSKA Moskova maçı öncesi taraftarlar için 20 bin adet bayrak yaptırdı. Tribünlere gelen taraftarlara dağıtılan bayraklarla maç öncesi çeşitli şovlar yapıldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan müsabakada toplam 1209 güvenlik mensubu görev yaptı. Bu sayının 759'u resmi, 450'si de özel güvenlik mensuplarından oluştu. Taraftarlar iki aşamalı güvenlik çemberi ve üst aramasından geçirildikten sonra tribünlere alındılar.

ONUR İLK 18'DE

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından tamamen iyileşen kaleci Onur Recep Kıvrak, bu sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde 18 kişilik kadroya girmeyi başardı. Ligde de 17 hafta sonrası geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçında ilk kez 18 kişilik kadroya girmeyi başaran genç futbolcu, eski günlerine dönüşünün sinyalini veriyor.

YÖNETİM TAM KADRO

Trabzonspor yönetim kurulu maçı protokol tribününden tam kadro olarak takip etti. Başkan Sadri Şener'in maçtan önce oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Protokol tribünündeki yoğunluk da dikkat çekti.

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Trabzonspor'da maçtan önce yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş'in taraftarlara yönelik yaptığı çağrı olumlu tepki aldı. 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun küçük boşluklar dışında önemli bir bölümü doldu. Özellikle daha önce dolmayan maraton tribününün tamamen dolması dikkat çekti.

500 CSKALI DA MAÇI İZLEDİ

Bu arada Rusya'dan özel uçaklarla Trabzon'a gelen CSKA Moskovalı taraftarlar da maçta yerlerini ayırdı. Misafir takım tribününde yer alan yaklaşık 500 kişilik CSKA Moskova taraftarı da takımlarını destekledi. Misafir takım tribünü ile Trabzonspor tribünleri arasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu arada Trabzon emniyeti de, gün boyunca CSKA Moskovalı taraftarları her hangi bir olumsuzluğa karışmamaları için sürekli olarak takip etti.

BURAK YILMAZ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI

Trabzonspor'da, Atletic Bilbao ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Play - Off maçında kırmızı kart gören ve ardından UEFA Disiplin Kurulu'nun üç maç ceza verdiği Burak Yılmaz, bordo mavili forma altında ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkmanın heyecanını yaşadı. Başarılı futbolcu maç öncesinde de bordo mavili taraftarlardan büyük alkış aldı.

BASIN MENSUPLARINDAN YOĞUN İLGİ

Trabzonspor'un CSKA Moskova ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçına basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 200 kadar basın mensubu, basın tribünü ve saha içerisinde foto muhabiri olarak görev aldı.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Alberto Undiano Mallenco (), Fermin Martinez Ibanez (), Juan Carlos Yuste Jimenez ()

TrabzonSPOR:

29 Tolga ()

28 Celustka ()

23 Giray ()

6 Glowacki ()

5 Cech ()

30 Serkan ()

20 Colman ()

15 Zokora ()

10 Adrian ()

9 Halil ()

17 Burak ()

YEDEKLER: 1 Onur, 12 Henrique, 22 Mustafa, 24 Aykut, 25 Alanzinho, 27 Sapara, 63 Ferhat

CSKA MOSKOVA:

30 Gabulov ()

4 Ignashevich ()

6 Alexsei Beruzutski ()

10 Dzagoev ()

17 Mamaev ()

21 Tosic ()

22 Aldonin ()

24 Vasili Beruzutski ()

42 Schennikov ()

9 Vagner Love ()

8 Doumbia ()

YEDEKLER: 1 Chepchugov, 2 Semberas, 5 Vasin, 14 Nababkin, 19 Cauna, 25 Rahimic, 61 Serderov

- Trabzon

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şenol Güneş Şaşırtmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement