Şenol Güneş: Teknik Direktörlüğü Bırakmayı Düşünüyorum - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: Teknik Direktörlüğü Bırakmayı Düşünüyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Yaşananlardan sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. İşin zaten sonuna gelmiştim. Belki de bırakabilirim." dedi.

21.04.2018 11:51  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe derbisinde başına atılan bir cisim sonrası yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yaşanan olayların çok üzücü olduğunu belirterek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Takvim'e konuşan tecrübeli teknik adamın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"BELKİ DE BIRAKABİLİRİM"

"Geçmişteki olayları örneklersek bir yere varamayız. Hep bunları konuşarak da bir yere varamayız. O geceden sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. Neyi zorluyoruz. İşin zaten sonuna gelmiştim. Belki de bırakabilirim.

"FUTBOLU KEYİF İÇİN SEÇTİM"

Olumsuzluklardan ders çıkaralım. Doğru neyse yapılsın. Üzüldük... Çünkü çocukluğumdan beri futbolu keyif için seçtim. Ve keyif almak için yapıyorum bu işi. Nasıl ki bir sanatçı sanatını icra etmek için sahneye çıkıyorsa biz de öyleyiz. Sanatçıya sahnede fiili bir saldırı olduğu zaman sanatını icra edemez. Birini sevmemek ona saldırma hakkını tanımaz.

"DAHA ÖNCE İKİ KEZ KAFAMA DARBE ALMIŞTIM"

Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, geçmişte de kafasına darbe aldığını belirterek, "Ben kafadan darbe almaya alışığım... Bir keresinde Rizespor maçında başıma geldi, diğerinde de Erman Toroğlu ile çarpıştım. Kafam yarıldı. Bunlar oluyor ama bu kez yaşadığım çok farklıydı. Artık bu tip olayları aşmalıyız. Ülker Stadı'nda harika bir ambiyans vardı, böylesine bir sonucu hak etmeyen bir ortam.

"TOZ PARÇASI ATILSA TEPKİ GÖSTERMELİYİZ"

Çocuklarımızı korumamız gerekir. Değerlerimizi de... Hepimiz bundan sonra tribünlerden bir toz parçası bile atılsa tepki göstermeliyiz. Hepimiz ayağa kalkmalıyız. Kimse bunu atamaz, bizler de bunu attırmayacağız. Bunun için çalışmalıyız."

Şenol Güneş: Teknik Direktörlüğü Bırakmayı Düşünüyorum

Son Dakika Spor Şenol Güneş: Teknik Direktörlüğü Bırakmayı Düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hh: Bırak çok da önemliydin çom da tın..... 7 2 Yanıtla
  • çarşı34: hoca beşiktaşın hocasımısın trabzon seyircisimi belli degil sen gelmeden önce fener maçlarında bu kadar olay çıkmıyodu sen en iyisi köyüne dön trabzonun sana ihtiyaçı var 3 4 Yanıtla
  • Şovmen: Şovmen 4 3 Yanıtla
  • muro: aykut kocaman açıklamasında ben ş güneşin kafasında kan görmedim dedi bende görmedim 5 dikiş atılan yerde bayagı kanama olması lazım. ama yabancı madde size isabet etmiş 2 defa ve ikisinde de yere düşmüşsünüz illaki kan dikiş olması gerekmez. bu ortamda maç nasıl devam edebilir. aykut ve fenerli yöneticiler koridorda rakip takıma saldıracagına kendi seyircilerini eline megafonu alıp uyarması iyi olmazmı. 0 5 Yanıtla
  • GS li: Bırak tabi ya sen radikal olmayı farklı olmayı seversin 4 gözle bekliyoruz bırakmanı 3 1 Yanıtla
  • muro: trabzonun fenerle olan ve 5 maç ceza aldıgı maçı hatırlarsınız kale arkası bir grup seyirci maçın yarıda kalmasına neden oldu ve ts fener maçını oynatmadı. burada bana göre büyük yanlış var o zaman bikaçkişi 50 bin kişinin izledigi maçı iptal ettirebilir. neden çogunluk azınlıgın yaptıgı hatadan dolayı cezalandırsın. bunun birsürü çözümü var seyircileri dışarı çıkart maçı devam ettir. o grubu dışarı çıkartabilirsin. 4 0 Yanıtla
  • harunn: Bu kadar acitasyon yeter bırakın bu işleri hepiniz suclusunuz 2 0 Yanıtla
  • muro: 96 da ali şen in itiraflarını okumadınız galiba. bu işler abartmadan olmuyor arkadaşlar. bu sadece güneşe has bir olay degil. bizi yönetenlere bakmalısınız. birde yorum yaparken kendinizi yorum yaptıgınız kişinin veya kurumun yerine koyun bakın hiçde düşündügünüz gibi degil olaylar. 1 0 Yanıtla

Advertisement