Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Taşıyan Laboratuvarı Açtı - Son Dakika
Güncel

Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Taşıyan Laboratuvarı Açtı

Adnan Şenses\'in Kızı Babasının Adını Taşıyan Laboratuvarı Açtı

Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, Bodrum'da babası anısına yaptırdığı okulun fen laboratuvarının açılışını gözyaşları içerisinde yaptı.

12.09.2014 17:13  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, Muğla'nın Bodrum ilçesinde babası anısına bir okula yaptırdığı Fen laboratuvarının açılışını gözyaşları içerisinde yaptı.

Güvercinlik mahallesinde bulunan Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu'na Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş babasının adını taşıyan Fen Laboratuvarı yaptırdı. Laboratuvarın açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, okul müdürü Tevfik Konya, Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, Adnan Şenses'in damadı Rüştü Bülent Alkuş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Şenses'e plaket verildi. Gözyaşlarını tutamayan Şenses, "İnşallah bu okul hayırlı olur, çocuklarımız bilim adamı olur ve ülkemizi temsil eder" ifadelerini kullandı. Şenses, eğitimin çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Eğitimsiz bir toplum bana göre bir hiç. Her zaman için kültürlü bir toplum olmamız gerekiyor. Gücü yeten herkesin devletten değil, milletten değil her şekilde destek olması lazım. İnşallah çocuklarımıza hayırlı ve faydalı oluruz. Çocuklar ülkemizin en önemli bireyleri. Atatürk'ümüz de eğitime çok önem ve destek veriyordu. Hayırlı olsun diyelim. Bundan sonra eğitim için desteğimi her zaman vereceğim."

Adnan Şenses'in damadı Rüştü Bülent Alkuş da laboratuvarın açılışının yeni eğitim ve öğretim yılına denk gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirtti. Okula gelen velilerle tek tek konuşan Alkuş ailesi, misafirlere ikramlar sundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adnan Şenses'in Kızı Babasının Adını Taşıyan Laboratuvarı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir
    10:14 Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir

    Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Türkiye'nin katma değeri yüksek ürünlerle marka olarak dünya liderliğine oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Hazır giyim ve tekstil sektöründe yaşanan düşüşe rağmen Avrupalı sektör temsilcilerinin Türkiye'ye yeniden 'yeşil ışık' yakması, sektöre umut verdi. Çevikel, Türkiye'nin artık ucuz değil, katma değeri yüksek marka üretmesi gerektiğini vurguladı ve Türk tekstil sektörünün dönüm noktasında olduğunu ifade etti.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.


Advertisement