Seranova Seramik'ten Yeni Mağaza - Son Dakika
Emlak

Seranova Seramik'ten Yeni Mağaza

Seranova Seramik\'ten Yeni Mağaza

Seranova yenilenen konsept mağazalarını tüketicilerin beğenisine sundu.

20.06.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seranova zamana meydan okuyan, estetik ve şıklığıyla mekanları farklılaştıracak tasarımları ile zengin ürün yelpazesini İzmir Cemaş İnşaat Ltd. Şti.,Gazintep Güleç Biraderler Yapı Malzemeleri Ltd. Şti ve Bursa Aybey İnşaat Ltd. Şti. işbirliği ile yenilenen konsept mağazalarıyla tüketicilerin beğenisine sundu.

Yeni mağazaların açılışı, İllerin önde gelen isimleri, Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Umpaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Seranova Seramik Yöneticileri, bayi yöneticileri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Showroomlarda Seranova Seramiğin 20x60, 25x75, 40x80, 60x60 cm gibi farklı ebatlarda sınırsız renk ve desen seçenekleriyle dijital baskılı fulllappato ve nanoteknoloji uygulanmış lüks ürünlerinin yanı sıra 25x40, 20x50, 25x50, 33x33, 40x40,45x45 cm yer ve duvar karosu, sırlı porselen seçenekleriyle ekonomik ürün gruplarına ait birbirinden farklı her zevke ve bütçeye hitap eden ürünleri yer almakta.

2000 yılında yatırımlarını tamamlayarak üretime başlayan Seranova Seramik, 2013 yılında yenilenen yönetimi ve fark yaratan vizyonuyla, sektörde yeni yatırım ve ar-ge çalışmalarıyla hızlı ve nitelikli yükselişine aralıksız devam etmekte olup; aşk ateşinde gizli konseptiyle,seramiğin parlayan yıdızı olmayı hedeflemektedir.

Seranova Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper Ar-ge çalışmalarına ağırlık vererek; tasarımda kalitede ve seramik sektöründe öncü firma olma yolunda hızla yükselişini sürdürmektedir.Seranova seramik iç ve dış pazarda aranılan marka olma özelliğini sürdürmek için,sürekli gelişim ve büyümeyi hedeflemiştir. Üretim öncesi ve sonrasında verilen nitelikli hizmet anlayışıyla her geçen gün bayii sayısını artırmaktadır.Haziran ayı içerisinde Bursa, Antep ve İzmir illerindeki yeni bayilerini deSeranova bünyesine katarak yükselişine devam etmektedir.

Uşakta 50,000 m2'si kapalı,550.000 m2 açık, toplam 600.000 m2'lik bir alanda yer ve duvar karoları üreten Seranova seramik 7 milyon m2 yer ve 5milyon m2 duvar olmak üzere toplam 12 milyon m2'lik üretim kapasitesine sahip bulunmaktadır. 3.pişirim dekor ve bordür hattı ile ürün yelpazesini dahada genişletmiştir.

Yer seramiğinde tek pişirim,duvar seramiğinde hızlı çift pişirim teknolojisini kullanan Seranova seramik,2013 yılını atılım ve yenileme dönemi olarak belirlemiş ve bu doğrultuda yaptığı çalışmalar sonunda makine parkına,dijital baskı sistemleri,parlatma ve kareleme hatları ile gövde boyama sistemleri ilave etmiştir. Yer ve duvar karolarında TS EN14411 standartlarına uygun üretim gerçekleştirmektedir.

Üretimin en az yüzde 35' ini ihracata yönelik olarak planlayan ve bu plan doğrultusunda ihracat yapan Seranova seramik,seramik ürünlerinin Avrupa ülkelerinde serbest dolaşımını sağlayan CE işaretleme bildirgesinde ilk bulunan kuruluş olma özelliğine sahiptir.

Seranovaseramik üretiminde ISO 9001 kalite yönetim sistemini,çevreye duyarlılığının gereği olarak ISO 14001 çevre yönetim sistemini uygulamaktadır.2012-2013 yılları arasında gerçekleştirdiği büyük dönüşüm ve yenilikçi vizyonuyla faaliyetlerini Seranova adıyla sürdürme kararı alan kuruluş,dünya ülkelerinde parlayan bir Türk markası olmayı hedeflemektedir.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Seranova Seramik'ten Yeni Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement