Ekranlara Geri Dönen Serap Paköz Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Ekranlara Geri Dönen Serap Paköz Kimdir?

Ekranlara Geri Dönen Serap Paköz Kimdir?

Sunuculuğunu Serap Paköz'ün üstlendiği TV8'in sevilen sabah kuşağı programları arasında yer alan Gerçeğin Peşinde, kısa bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Peki, Serap Paköz kimdir?

04.03.2019 16:01  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunuculuğunu Serap Paköz'ün üstlendiği TV8'in sevilen sabah kuşağı programları arasında yer alan Gerçeğin Peşinde, kısa bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. İşte, sunucu Serap Paköz'in hayatı...

SERAP PAKÖZ KİMDİR?

Sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla tanınan Serap Paköz, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi'nde okurken TRT'nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı.

Ekranlara Geri Dönen Serap Paköz Kimdir?

SABAH PROGRAMLARININ YILDIZI

1997 yılında Kanal D'de başlayan özel televizyon deneyimini 2,5 yılın ardından Kanal 6 ve ATV'de sürdürdü. Daha sonra TGRT'ye geçti. Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Show TV'de Biz bize programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de Yeniden Başlayalım programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programının sunuculuğunu üstlendi. 29 Mayıs 2017 tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı sunmaktadır. 1987 yılında Türk halk müziğinin en başarılı temsilcilerinden Sümer Ezgü ile nikah masasına oturdu. Evlilikleri sona eren ikilinin Ceren ve Ozan Ezgü isminde iki çocuğu var.

Son Dakika Magazin Ekranlara Geri Dönen Serap Paköz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement