Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım - Son Dakika
Güncel

Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım

Havalimanında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen türkücü Ferhat Tunç, serbest bırakıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tunç, "Cezaevinde de olsa bu ülkede yaşayacağım, ülkeyi terk etmeyeceğim." diye konuştu.

14.01.2019 13:24  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam saatlerinde hakkında yürütülen bir soruşturma nedeniyle gözaltına alınan Ferhat Tunç, bu sabah adliyeye sevk edildi. Tunç, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINDIĞI TWİTTER'DAN DUYURDU

Şarkıcı Ferhat Tunç, hakkında Diyarbakır'da yürütülen bir soruşturma kapsamında havalimanında gözaltına alındı. Tunç, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından bu sabah Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi. Tunç, Twitter hesabından "Almanya'dan gelirken 'aranıyorsun' dediler. Havaalanında gözaltı işlemi yapılıyor" paylaşımında bulundu.

Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım

'TÜRKÜLERİMİZİ KARDEŞLİK İÇİN SÖYLEDİK'

Burada da birkaç saat tutulan Tunç, daha sonra ifade verdi ve serbest bırakıldı. Adliye önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Tunç, şunları söyledi:

"Bedeli ne olursa olsun bu ülkede sanat yaptık, türkülerimizi barış, kardeşlik için söyledik. Cezaevinde de olsa bu ülkede yaşayacağım, ülkeyi terk etmeyeceğim."

Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım
Ferhat Tunç
Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç\'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım

Son Dakika Güncel Serbest Bırakılan Türkücü Ferhat Tunç'tan İlk Açıklama: Cezaevinde de Olsa Bu Ülkede Yaşayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Xxxx: Türkülerini kardeşlik için söylermiş yalana bak ulan sen kalleşlikten başka birslşey bilmezsin kalleş sende ahmet kaya gibi dışarı kaç ve orada öl 62 27 Yanıtla Soa: Doktor git 4 11
  • Ben : Saldılar seni ya öyle bir açıklama yaparsın ben eminimki soluğu almanyada alacan vatan haini 57 12 Yanıtla
  • Çeto: Ya sev yada git 50 12 Yanıtla Oldu: Sen git çeto 8 28
  • Millet: Kimin ne olduğunu artık tüm millet biliyor..timsah gözyaşları niye..yoksa milleti uyutmayami niyetin 44 10 Yanıtla
  • Gakko: Hainlik yapma da kardeş olalım. 24 16 Yanıtla
  • vatandas : kardeslik baris kazanacak sevgili ferhat yasasin baris ve kardeslik 19 18 Yanıtla
  • Meg: Bu adami bilmeyen yok Almanya da yasiyir burayla alakasi yok vatandasliktan cikartilma kanunu ciksin ve burada teore pkkya gezenler vatandasliktan atilsin biz istemiyoruz pkklilari ulkemizde. Avrupanin usagi sarkicilar hainler avrupaya gitsin burada kalmasin. En sert tedbirler alinsin boluculuge taviz veriomesin pkk sempatizanligi yaoanlar vatandasliktan atilma kanunj ciksin bak bakalim yapan olur mu cok serbest burda. Avrupada olsa isid sempatizani atarlar pkk besler avrupa. Biz de pkklilari isid teroristi hatta sempati dahi duyan sosyal medyadakileri vatandasliktan atma kanunh cikartalim ve en sert sekilde tavizsiz uygulayalim gorun bakalim kalir mi terorist kalmaz. Taviz vermekle teror temizlenmez bu adam pkk yanlisi yorum dahi yaparsa derhal avrupaya yollansin vatandasliktan atilsin 19 13 Yanıtla
  • 01: Hayinsin sen hayin kal 16 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement