Serbest Kaldılar, Nikah Masasına Oturdular - Son Dakika
Güncel

Serbest Kaldılar, Nikah Masasına Oturdular

Adana'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Albayrak ve nişanlısı Özlem V., serbest kaldı, nikah masasına oturdu.

28.04.2014 14:50  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da gelin arabalarının camını kırıp, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki Mehmet Albayrak ve nişanlısı 23 yaşındaki Özlem V., serbest kalınca nikah masasına oturdu. Albayrak, "Kabus gibi 2 gün yaşadık. Şüphe üzerine gözaltına alındık ama çok şükür birbirimize kavuştuk" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Albayrak ile nişanlısı Özlem V., ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen Mehmet Albayrak ile nişanlısı, savcılıkta verdikleri ifadelerinin ardından serbest kaldı. Büyükşehir Belediyesi'nden 29 Nisan'a evlilik tarihi alan çift, işlemlerini tamamlayıp, nikah masasına oturdu.

Gözaltına alındıkları sırada içinde bulundukları otomobili gelin arabası yapan Mehmet Albayrak ile eşi Özlem Albayrak'ın nikahları sade bir törenle kıyıldı. Nikahın ardından eşinin elini sıkı sıkı tutan Mehmet Albayrak, "Mutluluğumuzu kimse bozamaz. Ben zamanında suça karıştım, bazı hatalar yaptım. Ama eşime söz verdim, ona bakabilmek için suç işlemeyeceğim. Yeri geliyor, sokaklarda sevgililere gül satıyorum ya da tarlalarda işçilik yapıyorum. Ama ben hırsızlığı bıraktım" açıklamasını yaptı.

Polisin şüphe üzerine kendisini gözaltına aldığını belirten Mehmet Albayrak, "Bir şüphe üzerine eşimi de beni de gözaltına aldılar, nezarete atıldık. Çok şükür ki serbest kaldık. Şimdi önümde yepyeni bir hayat var. Ailem için, eşim için yaşayacağım" diye konuştu. 

Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri, geçen cumartesi günü, Mersin'de meydana gelen bir hırsızlık olayının zanlılarının Adana'ya geldiği bilgisini almıştı. D-400 Karayolu'nu trafiğe kapatan polis ekipleri, içinde Mehmet Albayrak ile nişanlısının bulunduğu otomobili durdurmuş, çifti, hırsızlık zanlısı olarak gözaltına almıştı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serbest Kaldılar, Nikah Masasına Oturdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement