Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası'ndan, Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası'ndan, Çakır'a Ziyaret

Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası\'ndan, Çakır\'a Ziyaret

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

04.03.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler veren SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt, "1990 yılında kurulmuş 27 yıllık geçmişi olan bir kurumuz. Odamıza bağlı 441 üyemiz bulunmaktadır. 1-7 Mart tarihleri arası Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımızı da ziyaret ediyoruz" şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise muhasebecilerin çok fazla sorumluğu olduğunu kaydetti. Çakır, "Muhasebecilerimiz esnaflarımızla devlet arasında vergilerin ödenmesi hususunda köprü vazifesi görmekteler. Muhasebecilik saygın bir meslek. Böyle saygın bir mesleği yürüten arkadaşlarımızın haftalarını tebrik ediyorum. Bu haftalar mesleklerin gelişmesinde, yeniliklerin takip edilmesinde ve daha güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olmaktadır. Nazik ziyaretinizden dolayı oda başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeciler Odası'ndan, Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement