Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Vida ile Görüştü - Son Dakika
Spor

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Vida ile Görüştü

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida için Fenerbahçe'nin sezon başında teklif yaptığı ifade etti.

16.12.2017 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Domagoj Vida için Fenerbahçe sürprizini Serdar Ali Çelikler açıkladı.

Serdar <a class='keyword-sd' href='/ali-celikler/' title='Ali Çelikler'>Ali Çelikler</a>: Fenerbahçe Vida ile Görüştü
"VIDA BEN BEŞİKTA'A GİDİYORUM DİYOR"

Çelikler, NTV Spor'daki Kırmızı Çizgi programında, Fenerbahçe'nin sezon başında Vida ile temasa geçtiğini belirtirken; " Sezon başında Fenerbahçe Vida için gidiyor Dinamo Kiev'e ve 4,5 milyon euro bonservis bedeli veriyoruz diyor. Dinamo Kiev de tamam, satalım diyor. Vida ile konuşun diyorlar. Vida ile konuşup, Beşiktaş ile aynı parayı veririz sana diyorlar. Vida ise Beşiktaş ile sözleşme yaptım, tazminat yükümlülüğü var diyor, Fenerbahçe de bir kısmını karşılarız diyor. Ama Vida, ben Beşiktaş'a gidiyorum diyor, o yüzden transfer olmuyor." iddiasını öne sürdü.

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Vida ile Görüştü

Son Dakika Spor Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Vida ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hakikat: şikeci fenerin işleri not hiç bir hırsız ben hırsızım demez 7 8 Yanıtla Hırsızlık masası : Kişi kendinden bilir işi.... 3 2
  • Gs: Yılın golu 0 1 Yanıtla
  • saygılı yaşam : haberin babası yılın bombası sezon başı bakın dikkat burası can alıcı nokta sezon başı.haber olsun sütunlar dolsun gelsin reklamlar 0 0 Yanıtla

Advertisement