Serdar Aziz'in Menajeri: Şenol Güneş ile Transfer Görüşmesi Yapmadık - Son Dakika
Spor

Serdar Aziz'in Menajeri: Şenol Güneş ile Transfer Görüşmesi Yapmadık

Bursaspor'un defansı Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenlerinin transfer görüşmesi olmadığını söyledi.

02.01.2016 14:29  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile buluşmasının sebebinin transfer görüşmesi olmadığını dile getirdi.

AVRUPA ŞAMPİYONASINA KADAR GÖRÜŞME YOK

Canatar, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in transferi için Avrupa Futbol Şampiyonası sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeyeceklerini vurgulayarak, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.


"HABERLER YALAN"

Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş ile başarılı futbolcunun transferine dair bir araya gelmediklerine dikkati çeken Canatar, "Bu tür haberler kesinlikle spekülasyondur, yalandır, asılsızdır. Futbolcumuz tamamen sezonun 2. yarısına konsantre oldu ve takımının başarısı için elinden geleni yapacak. Serdar Aziz'in transferinin görüşüleceği ve görüşmenin sonucunu açıklayacak tek resmi adres Bursaspor'dur" diye konuştu.

Serdar Aziz\'in Menajeri: Şenol Güneş ile Transfer Görüşmesi Yapmadık
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Serdar Aziz'in Menajeri: Şenol Güneş ile Transfer Görüşmesi Yapmadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: SİYASİ İKTİDAR KIYAMET FİTNESİNİN FİTİLİNİ ATEŞLEMEK ADINA GİRMEDİĞİ BOYA KÜPÜ KALMADI ADETA TÜRKİYE Yİ TÜRK HALKINI TÜRK BAYRAĞINI ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI SOSYAL DEMOKRASİYİ VE CUMHURİYETİ BERTARAF EDİP BİTİRMEK VE SONLANDIRMAK ADINA TASFİYE ETMEK ADINA BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞÇESİNE BİR DAVRANIŞ BİÇİMİ SERGİLEMEKTEDİR İÇİNDEN ÇIKILMAZ OLAN KANLI KAOS KIYAMET FİTNESİ VE SENARYOSU HAZIRLAYIP OLUŞTURMAK SURETİYLE TÜRKİYE DEKİ BU KARMAŞIK DURUMDAN ADETA KENDİLERİNE BİR RANT KAPISI AÇTILAR... 1 0 Yanıtla

Advertisement