Ünlü Reklamcı Serdar Erener, Kasap Önlüğüyle Geziyor - Son Dakika
Magazin

Ünlü Reklamcı Serdar Erener, Kasap Önlüğüyle Geziyor

Ünlü Reklamcı Serdar Erener, Kasap Önlüğüyle Geziyor

Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Erener'in ceketin içine giydiği önlük dikkat çekti.

30.10.2015 09:51  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, önceki gün Nişantaşı'nda objektife takıldı. İkili, Erener'in sıra dışı aksesuvarı nedeniyle geçtikleri sokaklarda ilgi odağı oldu.

KASAP ÖNLÜĞÜ GİYDİ

Ceketin içine kasap önlüğü benzeri bir önlük takıp dolaşan Erener, şaşkın bakışları görmezden geldi.

MODAYLA İLGİSİ YOKMUŞ

Serdar Erener, o önlüğün hikayesini Hürriyet'e anlattı:

Valla işin gerçeği şu : Ben bu önlüğü çalışırken takıyorum. Müşteriyle toplantılarda da takıyorum.Onun dışında da takmıyorum.İşe giderken takışımın nedeni de şu: Önümüz arkamız, sağımız solumuz reklam olduğu için sade vatandaş da, en işten anlayan iş sahibi de biz reklamcıları holding gibi kazanıyor zannediyor.Halbuki biz o reklamların içeriğini üreten ve asıl katma değeri üretenler olarak en düşük katkı payını alıyoruz. O nedenle de en benim diyen ajans bir KOBİ'den fazlası olamıyor. Ben de markaların büyümesine en büyük katkıyı yapıp, en az geliri üreten reklamcı esnafı olarak hem ticari boyutumuzu hem de ederimizle ilgili asimetriyi müsterilerin gözüne sokmak için bu iş önlüğünü takıyorum. Yani konunun modayla filan ilgisi yok. O gün de Nil ile iş arasında kısa bir alışveriş yapmaya çıkmıştık.Üşendim çıkarmaya. Konu bundan ibaret' :)

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Ünlü Reklamcı Serdar Erener, Kasap Önlüğüyle Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement