Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti - Son Dakika
Magazin

Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti

Serdar Ortaç'ın karısı Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde ABD'de kaza geçirmişti. Sosyetik milyarder Süreyya Yalçın, Chole'nin dinlenmesi için geçen yıl Miami'de aldığı, eskiden Pablo Escobar'a ait olan malikanesini tahsis etti.

24.10.2018 11:19  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'da ciddi bir kaza geçiren 'ın eşi Chloe Loughnan taburcu oldu. Chloe'ye yardım eli sosyetik milyarder Süreyya Yalçın'dan geldi. Süreyya Yalçın, Chloe ve annesine geçtiğimiz yıl satın aldığı Escobar'ın eski malikanesini açtı. Yalçın, özel yardımcı ve bir de hemşire tahsis etti.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYOR

Chloe, kendisine refakat eden annesiyle birlikte bu evde 10 gün daha kalacak. Ayakta durmakta zorlandığı için yürüteçle yürüyen Chloe, buradaki tedavisinin tamamlanmasının ardından annesiyle birlikte İrlanda'ya gidecek. Ona bir süre de annesi bakacak.

Süreyya Yalçın, <a class='keyword-sd' href='/serdar-ortac/' title='Serdar Ortaç'>Serdar Ortaç</a>'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti
Süreyya Yalçın ve Chloe Loughnan

BOŞANMA YOK

Serdar Ortaç, eşi Chloe ile ayrılığın eşiğinde olduğuna dair iddiaları yalanladı. Ortaç, önceki gün bir video paylaşıp "Şu an öyle bir durum yok. Şu sıralar sadece Chloe'nin bir an evvel iyileşmesi için dua ediyorum" dedi.

Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughan, iş için gittiği Miami'de kaza geçirmişti. Motordan düşen Chloe'nin sol kolunda kırık, sağ kolunda çatlaklar ve dizinde de ezilmeler meydana gelmişti.

Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti

MİAMİ CHLOE'YE UĞURSUZ GELİYOR

Chloe Loughan'ın bu ilk kazası değil. 2016 yılında yine iş için gittiği Miami'de bir kaza daha geçirmişti. Kaldırımda yürürken dengesi kaybedip yere düşen Chloe'nin yüzünde çizikler oluşmuş, iş göremez raporu almıştı.

Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti
Escobar'ın evi
Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç\'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar\'ın Eski Evini Tahsis Etti

Son Dakika Magazin Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç'ın Kaza Geçiren Eşine Satın Aldığı Pablo Escobar'ın Eski Evini Tahsis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Jale: Bu benimle güzellikte yarışamaz, 5 2 Yanıtla
  • Lila Scheine lügen nicht: Ah serdar, o kadar iyi anliyorumki ruh halini. Sunu iyi bilki, gitmek zor gelsede kalmak dahada aci verecektir sana. Sevilmedigini, deger görmedigini belkide aldatildigini bilerek yasamak seni hergün biraz daha öldürür. Artik acidan, üzüntüden gözlerindeki isigi söndürürler, yasama sevincini calarlar. Sen icin icin aglarken vefasiz gününü gün eder. Yeter, artik kendine yaptirma, izin verme. Cogu zaman bu durumlarda terkedenmis gibi görülsede, coktan terkedenini terketmis olursun. Canin öyle bi yanarki kosarak gidersin, arkana dönüp bir an bile bakmadan. Artik en dibe vurmussundur zaten, sessiz cigliklarini kimse duymamistir, duymayacaktir. Artik sadece vazgecersin, cünkü vazgecmessen bunun senin sonun olacagini bilirsin. Artik kendine bu zulümü ettirme. Zaman belki hicbirseyin ilaci olmicaktir, unutturmicaktir yasadiklarini. Ama bununla yasamayi ögretir ve en azindan kendine olan saygini geri kazanirsin........... 4 0 Yanıtla
  • Yunus: Serdarın kafasına bakmak lazım çıkıntı varmi 3 0 Yanıtla
  • Doğrucu: Bu kadının derdi ne böyle anlayamadım kocasının yanında neden durmuyor genede geçmiş olsun 1 0 Yanıtla

Advertisement