Serdar Ortaç'tan sevgilisi Seçil Gür'e: Bu hayata alışacaksın bu hayat böyle - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç'tan sevgilisi Seçil Gür'e: Bu hayata alışacaksın bu hayat böyle

Serdar Ortaç\'tan sevgilisi Seçil Gür\'e: Bu hayata alışacaksın bu hayat böyle

Çift çıkışta objektiflere el ele poz verdi.

13.03.2020 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çift çıkışta objektiflere el ele poz verdi. Seçil Gür, evlilik sorularına "Evlilik için erken değil mi? Güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ortaç, sevgilisine "Ne kadar ağır kadınsın ya. Bu hayata alışacaksın, bu hayat böyle" diye takıldı.

 <a class='keyword-sd' href='/serdar-ortac/' title='Serdar Ortaç'>Serdar Ortaç</a>'tan sevgilisi Seçil Gür'e: Bu hayata alışacaksın bu hayat böyle

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'tan sevgilisi Seçil Gür'e: Bu hayata alışacaksın bu hayat böyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu
    17:18 Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu

    Sakla Beni dizisinde yer alan oyuncu Şeyda Akova Balcıoğlu, Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Balcıoğlu, dizide canlandırdığı 'Afife' karakterini anlattı. Karakterin yaşadığı zorlukları ve hataları anlatan Balcıoğlu, toplumun hatalara tahammülü olmadığını belirtti. Ancak herkesin gençlik döneminde hata yaptığını ve karakteri anlamak gerektiğini vurguladı.

  • Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti
    17:12 Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti

    Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından Cavanşir Mammadov, 70 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mammadov'un birçok eseri bulunuyordu ve 2005 yılında Azerbaycan Devleti tarafından 'Emektar Artist Ünvanı'na layık görülmüştü. Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Mammadov'un ölüm haberini duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını belirtti ve onun değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı.

  • Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti
    17:11 Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti

    Hasan Can Kaya, hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Operasyon başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Ünlü komedyen, birkaç gün hastanede istirahat edecek ve ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi
    17:10 Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi

    Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü Darülaceze'de çekildi. Ünlü oyuncu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşerek çalışan ve sakinlerle vakit geçirdi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkın ifşası sonrası Erdoğan'ın moralinin yüksek olduğu görüldü.

  • Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu
    17:10 Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu

    Gripin'in solisti Birol Namoğlu, İstanbul konserinde seyircilere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' diyerek selamlama yaptı. Grup, 2 saat boyunca hit şarkıları ve proje albümlerinden parçalarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin, Trabzon, Ankara ve Kayseri konserleriyle turnesine devam edecek.

  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.


Advertisement