Serdar Taşçı F.Bahçe'yi Doğruladı - Son Dakika
Spor

Serdar Taşçı F.Bahçe'yi Doğruladı

Serdar Taşçı F.Bahçe\'yi Doğruladı

Stuttgart'ın genç savunma oyuncusu Serdar Taşçı, F.Bahçe'nin kendisiyle söyledi.

17.04.2013 22:22  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle bir süredir kaptanı olduğu Stuttgart'ta sahaya çıkamayan Serdar Taşçı eğer sezonu kapatırsa bir daha Stuttgart forması giyemeyebilir. Zira Fenerbahçe'nin gelecek sezon için başlattığı transfer çalışmalarında yüzünü çevirdiği ilk isim Serdar oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, "Fenerbahçe'nin benimle çok ilgilendiğini biliyorum. Ancak İstanbul'dan kimseyle konuşmadım" ifadelerini kullandı.

2014'TE SÖZLEŞME BİTİYOR

2010 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nda da forma giyen Serdar'ın Stuttgart ile olan sözleşmesi 2014 yazında sona erecek.

Türk pasaportu da bulunan deneyimli savunma oyuncusu sarı-lacivertlilerin yabancı kontenjanını da işgal etmeyeceği için Aykut Kocaman'ın bu futbolcuyu kesinlikle takımda görmek istediği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serdar Taşçı F.Bahçe'yi Doğruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement