Seren Serengil 4. Kez Evleniyor - Son Dakika
Magazin

Seren Serengil 4. Kez Evleniyor

Seren Serengil 4. Kez Evleniyor

Seren Serengil, Twitter hesabından evleneceğinin müjdesini verdi.

16.07.2012 18:03  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seren Serengil, Twitter hesabından müjdeyi verdi. Daha önce Ozan Kaçmaz, Cengiz İmren ve Musa Aytun ile olaylı evlilikleriyle gündeme gelen Seren Serengil, eylülde 4. kez nikah masasına oturacağını açıkladı.

Geçen mart ayından beri İstanbul Genç Sanayici ve İşadamları Derneği İGSİD'in Başkanı Oğuz Aşıcı ile beraber olan ve hamile olduğu konuşulan Serengil, haftasonu Sapanca'da bir arkadaşının nikahında şahitlik yaptı ve kendisinin de evleneceğini Twitter hesabından duyurdu.

Serengil, "Hadi güzel bir haber vereyim size. Eylül ayında Monaco'da evleniyoruz" dedi.

"GELİNLİK GİYMEK ARTIK HAYAL" DEMİŞTİ

Serengil, bir dönem televizyonda evlilik programı sunuculuğu da yapmıştı. Evliliklerinde bir türlü istediği mutluluğu yakalayamayan Serengil, Geçtiğimiz sene Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ndeki bir Evlilik Fuarı'nda standa konuk olmuş ve basın mensuplarının, evlilikle ilgili düşüncelerini sormaları üzerine şunları söylemişti:

"Evlilik çok güzel bir şey. Hem evlilik çok güzel hem de bu gelinlikleri giymek çok güzel. Allah herkese mutluluk versin, doğru insanla tanıştırsın. Ben giydim ama mutlu olamadım. Bana burada gelinlik hediye ettiler ama bundan sonra gelinlik giymeyi düşünmüyorum. Benim için gelinlik giymek artık hayal. Evlilik programı yapıyorum, herkesin mutlu olacağına inanıyorum ama ben kendim için hayal kurmuyorum artık"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Seren Serengil 4. Kez Evleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement