Serena Williams, Avustralya Açık'tan Çekildi - Son Dakika
Spor

Serena Williams, Avustralya Açık'tan Çekildi

Serena Williams, Avustralya Açık\'tan Çekildi

Doğum yaptıktan sonra henüz tam anlamıyla hazır duruma gelmediğini söyleyen ABD'li tenisçi, sezonun ilk Grand Slam'inde yer alamayacak.

05.01.2018 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta şampiyonluk unvanını korumak adına mücadele etmesi beklenen , bugün yaptığı açıklamayla turnuvadan çekildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz eylül ayında kızı Olympia'yı dünyaya getiren eski dünya 1 numarası Serena, doğum sonrası henüz istediği form seviyesini yakalayamadığını belirterek turnuvaya katılmama kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Abu Dabi'de düzenlenen özel turnuvayla ilk kez seyircilerin karşısına çıkan, ancak ilk maçında Jelena Ostapenko'ya mağlup olan 36 yaşındaki tenisçi, "Abu Dabi'deki performansımdan sonra Avustralya Açık için yeterli seviyede olmadığımı anladım. Turnuvalara sadece katılmak için katılmak istemiyorum. Belirlediğim bazı hedefler var, ancak şu an bunları kovalayacak kadar iyi durumda değilim ve biraz daha zamana ihtiyacım var." diye konuştu.

Serena Williams, kariyeri boyunca kazandığı 23 Grand Slam şampiyonluğunun sonuncusunu geçtiğimiz yıl Avustralya Açık'ta elde etmişti. O sırada 8 hafta hamile olduğu ortaya çıkan ABD'li tenisçi, 2017'nin kalan bölümünde korta çıkmamıştı.

15 Ocak'ta başlayacak sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık öncesi Serena Williams'ın yanı sıravede sağlık sorunları sebebiyle turnuvadan çekildiklerini açıklamışlardı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Serena Williams, Avustralya Açık'tan Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement