Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki

maçın 84. dakikasında itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan oyundan atılan Sergen Yalçın'ın Özkahya'nın kararına tepki gösterdiği, hakemin ise 'defol' dediği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sergen Yalçın'a destek sosyal medyada destek yağdı.

04.11.2019 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa- Yeni Malatyaspor müsabakasının 84. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen Teknik Direktör Sergen Yalçın'a destek büyüyor. Malatyalılar, hocalarına sosyal medyada açtıkları 'SergenYalçınYalnızDeğildir' başlık ile destek verdi.

'DEFOL GİT' DEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kasımpaşa karşılaşmasının 84. dakikasında, takımı 2-1 öndeyken bir pozisyon nedeniyle Hakem Halis Özkahya tarafından çift sarı kartla kırmızı kart görerek tribüne gönderilen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Özkahya'nın kararına büyük tepki göstermiş, mücadelenin hakeminin ise Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilmişti.

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki

SERGEN YALÇIN'A DESTEK

Yalçın, yardımcıları tarafından güçlükle sakinleştirilirken sosyal medyada, Sergen Yalçın'a büyük destek geldi. Başta Yeni Malatyaspor taraftarı ve Beşiktaş taraftarı olmak üzere birçok Süper Lig ekibi Yalçın'a destek verirken, konuyla ilgili olarak Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye başkanları ile Malatya Milletvekilleri de sosyal medyadan Sergen Yalçın'ın yanında olduklarını belirtiler.

Yeni Malatyaspor Kulübü de resmi hesabından Sergen Yalçın'ın fotoğrafını paylaşarak hocalarının yanında olduğunu gösterdi.

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki
Sergen Yalçın\'a \'defol\' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya\'ya tepki

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • a a: Reisyanındayız 17 8 Yanıtla Bb: temel reisinmi 4 8
  • UCKUN: hakemler zaten nedendir bilmiyorum başakşehir kasımpaşa ve fenerbahçeyi çok seviyorlar. hep bu takımlar lehine kararlar veriyorlar. arada birde penaltı veya kırmızı kartı verip bakın gördünüz mü ne kadar cesurum pozu veriyorlar. BEINSPORT, TFF, MHK, PFDK SİL BAŞTAN OLMALI! 17 2 Yanıtla
  • hakkı: halis özkahya malatya kaybetsin diye elinden ne gelirse yaptı ki her yönettiği maçlarda aynısını yapıyor. malatyalılar ile bi anısı var sanırım... federasyonda özellikle böyle işi bitmiş hakemleri veriyo maçlara yazık 19 0 Yanıtla
  • UranuS: Türk futbolunun geleceğini teslim edeceği kişidir Sergen. Futbolcu olarak yapamadıklarını teknik direktör olarak yapacaktır. Kazma futbolcuların kaleci eskilerinin takımlarını gördün şimdi sıra gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcumuzun taktik dehasını sahaya yansıtmasına geldi. Sergenin yanındayız. Şu an bir arkadaşım var yanımda, o da yanındayız diyor. 9 3 Yanıtla Yalniz degil: Bnde yanindayim ) 1 1
  • malatya as 44: hiç bir hakem teknik direktörü bırak yedek oyuncuya bile defol git diyemez halis özkahya kimin adamısın kim seni satın aldı onu söyle nihat özdemir eğer sen başkansan çık geregini yerine getir ve malatya camiasından özür dile 9 0 Yanıtla
  • 28: Bu hakemlerin rezilliği nolcak Yarabbim.. 8 0 Yanıtla
  • CEVDET ÖZEN: HALİS EFENDİ SERGENİN KESİP ATTIĞI KIL BİLE SENDEN DAHA DEĞERLİ. 4 3 Yanıtla
  • TUNÇ06: HAKEMLER BİR İMPARATORLUK KURMUŞLAR KİMSE DOKUNAMIYOR BUNLAR EMEK HIRSIZI ALDIKLARI PARALAR HARAM ...KENDİSİ DEFOL GİTMELİ .. 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement