Beşiktaş maçının ardından - Son Dakika
Spor

Beşiktaş maçının ardından

Beşiktaş maçının ardından

Süper Lig'in 25'inci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

15.02.2021 19:01  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Süper Lig'in 25'inci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Rakiplerimizin kazandığı bir haftada son maçı biz oynadık. Tabii ki kazanmak istiyorduk. Ankara deplasmanları her zaman zordur. Hava şartlarına baktığınızda ikinci yarı elverişli bir hava yoktu. Kazanmak bugün önemliydi. Hem kupa hem lig iki ağır müsabaka oynayarak geldik. Oyuncularımız biraz yorgunlar. Ağır maçlar oynuyoruz. Çok mücadele ediyorlar, doğal olarak bazı performanslar değişiyor. İşler yolunda gittiği zaman mutlu oluyoruz. İşimize daha fazla sarılma ihtiyacı duyuyoruz. Hedefte olan üç takım var. Zevkli bir mücadele önümüzdeki haftalarda bizi bekliyor" dedi."CAMİAYA DÖNÜŞÜNÜ İKİ GOLLE TAÇLANDIRDI"Karşılaşmada 2 gol kaydeden Cenk Tosun ile ilgili ise Yalçın, "Cenk önemli bir oyuncu. Premier Lig'den geldi, kalitesi belli. Bugün onun için de iyi bir gün oldu. Camiasına dönüşünü iki golle taçlandırdı. O da önümüzdeki süreçte bize yardımcı olacak. Sezon sonu da önemli bir Avrupa Şampiyonası var. Elimizden geldiğince Cenk'i oraya da hazırlamaya çalışacağız" açıklamasında bulundu.ALTIPARMAK: İLK VE SON 10 DAKİKA KÖTÜ OYNADIKGençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise erken bir gol yediklerini söyleyerek, "İki takım da mutlak kazanmak için sahaya çıktı. Oyunun genelinde çok iyi oynamamıza rağmen ilk ve son 10 dakikasını kötü oynadık. Maça 1-0 mağlup başladık. Candeias'ın pozisyonu gol olsaydı 1-1'i yakalamış olsaydık, Beşiktaş'ı daha faklı durumlara sokabilirdik. İkinci yarı aynı oyunumuzu devam ettirmeye çalıştık. İkinci devre Beşiktaş oyunu biraz daha kendi sahasında kabul edip kontrataklarla gelmeye çalıştı. Ama biz öndeki baskıları iyi yaptık. Maçın kırılma anları var. 85'inci dakikada Stancu topa dokunabilse belki maç 1-1'e gelecekti, son dakikalarda belki biz aynı şeyi yapacaktık" diye konuştu."ÇOK MÜCADELE ETTİĞİMİZ BİR KARŞILAŞMAYI KAYBETTİK"

Altıparmak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yediğimiz bir kontrayla durum 2-0 oldu, maç 3-0 bitti. Biz gerçekten büyük bölümünü çok iyi oynadığımız, çok mücadele ettiğimiz bir karşılaşmayı kaybettik. Bu saatten sonra yapacak çok fazla bir şey yok. Bizim daha çok önemli maçlarımız var. Bundan sonra onlara hazırlanacağız. Maçı Beşiktaş'a getiren oyuncu değişiklikleri oldu. Beşiktaş'ın oyuna girenleri maçı çevirdi. Bana göre bugünkü maçın özeti bu."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement