Sergen Yalçın: Kalecimiz Farnolle'e ırkçılık yapıldı soyunma odasında ağlıyor - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Kalecimiz Farnolle'e ırkçılık yapıldı soyunma odasında ağlıyor

O. Ljubljana maçı sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kalecimiz Farnolle'e ırkçı şeyler yaptılar. Soyunma odasında ağlıyor." dedi.

01.08.2019 23:30  Güncelleme: 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'deki ikinci sezonunu 5. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne elemelerden katılma hakkı elde eden sarı-siyahlı takım, 2. ön eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla eşleşti. Malatya'daki ilk maç 2-2'lik beraberlikle sonuçlanırken Malatya temsilcisi, deplasmandaki rövanş müsabakasında Adis Jahovic'in 77. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın son bölümleri büyük mücadeleye sahne olurken Yeni Malatyaspor skoru koruyarak turu geçen taraf oldu.

"HAKEM İĞRENÇ MAÇ YÖNETTİ"

Karşılaşma sonunda TRT Spor'a konuşan Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Hakem arkadaş maalesef iğrenç maç yönetti. Attığımız net golü vermedi. Böyle hakemlerle tur atlamak Türk takımları için zor." dedi.

Sergen Yalçın: Kalecimiz Farnolle'e ırkçılık yapıldı soyunma odasında ağlıyor

"FARNOLLE SOYUNMA ODASINDA AĞLIYOR"

Yalçın, "Kalecimize ırkçı şeyler yaptılar, soyunma odasında ağlıyordu. Kenardan maymun hareketi mi ne, ırkçı bir şey yapmışlar kalecimize... Avrupa'da bu tarz durumların yaşanması bizi üzüyor." diye konuştu.

Sergen Yalçın: Kalecimiz Farnolle\'e ırkçılık yapıldı soyunma odasında ağlıyor

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Kalecimiz Farnolle'e ırkçılık yapıldı soyunma odasında ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Burhan hoca izmir: O ırkçılık yapanlarin varya ben kınıyor ve Allaha havale ediyorum...nerde ırkçı varsa varya hepsinin Allaha havalesini yapıyorum.... 23 4 Yanıtla Kurt: "Öyle herkes ırkçı olmaz. Irkçılık zeka ve eğitim ister cahil adam ırkçı bile olamaz.." Prof. Dr. İlber Ortaylı 0 0
  • Kayserispor : Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar diye boşuna dememiş Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy. 21 3 Yanıtla
  • Kemal Türk: Başarılarınızın devamını temenni ederim Sergen Hoca, inançla yolunuza devam edin, şans sizden yana olsun 22 1 Yanıtla
  • Zombi: Şu adamı besiktas teknik direktörü niye yapmadılar aslan gibi top oynatıyor 19 3 Yanıtla
  • Hasan inci: Ne ekersen onu bicersin sergen bey ulkucu isareti yapip irkcilik yaparsan bir gun ayni sey basina gelir 1 9 Yanıtla türk: Bozkurt işareti türkliğin simgesi bunu ırkçılığa vurarak cahilliğinizi çok güzel belli ediyorsunuz 6 1 şakacı timsah: Irkçılıkla Milliyetçilik arasındaki farkı araştırdıktan sonra klavyeni geri alabilirsin.. 5 1
  • Gs: Avrupa dedigin Tek disi kalmis canavardir 4 4 Yanıtla
  • Reco baba: Oglum Turkiye Suriyeli,afgan,irakli,zenci doldu Atin lan bunlari artik yeter 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.


Advertisement