Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Larin ile özel görüştü: Senden özveri bekliyorum - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Larin ile özel görüştü: Senden özveri bekliyorum

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak PAOK maçı öncesinde Kanadalı forvet Cyle Larin ile özel bir görüşme yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, golcü futbolcuya kritik karşılaşmada özveri beklediğini iletti.

25.08.2020 09:56  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK maçı öncesi ilk 11'de görev vermeyi planladığı Cyle Larin ile özel bir görüşme yaptı.

Karşılaşmanın sadece Beşiktaş değil, tüm Türkiye açısından önem taşıdığını vurgulayan siyah beyazlı ekibin hocası, bu nedenle omuzlarındaki yükün fazla olduğunu aktardı.

Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Larin ile özel görüştü: Senden özveri bekliyorum
Cyle Larin

"BU KARŞILAŞMA BİZİM İÇİN MİLLİ MAÇ"

Larin'e bu maçta çok güvendiğini söyleyen Yalçın, "Bu maçı sadece Beşiktaş taraftarı değil tüm Türkiye büyük bir merakla takip edecek. Hem ülke puanı açısından hem de diğer nedenlerden dolayı bu karşılaşma bizim için bir milli maç haline geldi. Bu nedenle senden sahada çok büyük bir özveri bekliyorum. Sıradan bir maçmış gibi değil, manevi yönü çok daha fazla olan bir maçmış gibi oynamalısın. Sezona böyle bir galibiyetle başlamak senin ve Beşiktaş için de çok iyi olacak. Buradan turla döndüğümüzde tüm Türkiye'yi sevindirmiş olacağız" dedi.

Türkiye ve Yunanistan'ın, Doğu Akdeniz'de yaşadığı sorunlar nedeniyle, Selanik'te oynanacak karşılaşmanın ister istemez farklı bir havaya büründüğünü gören Sergen Yalçın, Larin dışında diğer futbolcularla da bu yönde bir konuşma yaptı.

(Kaynak: Milliyet)

Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Larin ile özel görüştü: Senden özveri bekliyorum

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Larin ile özel görüştü: Senden özveri bekliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • .: Beşiktaşlı değilim ama beşiktaşı herkes desteklemeli. Ülkemiz adına çok çok önemli bir maç. 10 0 Yanıtla
  • saldıramayan larin: haber başlığında golcü deyince heyecanlanım kim bu babayiğit diye uzun lafın kısası larine kaldıysak vay halimize yazık olacak. 2 2 Yanıtla
    Zafer: Saldıramayan Larin diyenler'e cevap Larin türkiye 'de çok canlar yakar Larin bjk'de kalırsa bunu'da herkes görür Koita ,ve Tham dan iyi golcü. Larin konuşanlar boş konuşup maksat laf olsun diye atıp tutturma peşindeler limit kısıtlaması yaşayan BJK nin en kaliteli gocüsü olur Larini sergen yalcın 11 re koysun Türkiyede gol kırallıgına oynar BJK nin Sörloth tu olur tabiki sergen yalçının kadroya almasına bağlı sergen nasıl Alanya sipordan kazma Welintonu aldırdıysa Larin'de kibirlik yapmadan oynatması lazım gelelim welintona Caner Erkinden iyi topcumu iştebu sergen yalcının Canere kibirliyidir başka birşey deyil 2 0
  • muhit : larine kaldıysa beşiktaş hayırlı işler... 1 1 Yanıtla
  • Tabi: Haydi bastır beşiktaş kötü yorum yazanlar yunanıstanlıdır suratlarına su atın kendılerıne gelırler 1 0 Yanıtla
  • cevdet özen: ZAFER ARKADAŞ YAZDIKLARINI ANLAYABİLMEK İÇİN TERCÜMAN TUTMAK LAZIM. 0 0 Yanıtla

Advertisement