Serhad Kentinden Afrin'e Dua - Edirne - Son Dakika
Güncel

Serhad Kentinden Afrin'e Dua - Edirne

Edirne'de, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklamasında yüzlerce vatandaş Mehmetçik için dua etti.

15.02.2018 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklamasında yüzlerce vatandaş Mehmetçik için dua etti.

Türkiye Kamu-Sen Edirne Şubesi üyeleri, Afrin'de terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve harekat kapsamında şehit düşen askerleri anmak için bir araya geldi.

Saraçlar Caddesi'nde buluşan ve Türk bayrakları taşıyan sendika üyeleri, "Ne mutlu Türküm diyene, şehitler ölmez, vatan bölünmez, hepimiz Mehmediz Afrin'e gideriz" sloganları attı. Türk askerine destek veren guruba vatandaşlarda eşlik etti.

Sendikanın Edirne il temsilcisi Alim Kanpolat, her şart altında Türk askerinin yanında olduklarını söyledi.

Suriye'de devam eden harekatın terör örgütlerinin beline kıracağını ifade eden Kanpolat, şunları kaydetti:

"Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin'de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslamı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG- PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan emperyalist güçlerle savaşmaktayız.

Biz, Türkü ile Kürdü ile Lazı, Çerkezi, Arapı ile bir ve bütünüz. Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk'ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor. Gün bugündür. Büyük yürüyüş başladı. Mazlumların göz yaşı dinsin, dostlar sevinsin, alçaklar korksun. Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin'e yürümeye hazırdır."

Açıklamanın ardından Edirne Müftülüğü duahanı Nuri Böcekbakan tarafından Afrin'de mücadele eden Mehmetçik ve şehitler için dua edildi.

Kentin en kalabalık caddesinde yapılan duaya tüm vatandaşlar katıldı.

Serhad Kentinden Afrin\'e Dua - Edirne
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Serhad Kentinden Afrin'e Dua - Edirne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement