Serhat İlleri Polonya'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Serhat İlleri Polonya'da Tanıtıldı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Polonya'nın Başkenti Varşova'da düzenlenen "TT Warsaw 2015 Turizm Fuarı"nda bölge illerini tanıttı.

02.12.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Polonya'nın Başkenti Varşova'da düzenlenen "TT Warsaw 2015 Turizm Fuarı"nda bölge illerini tanıttı.

SERKA'dan yapılan açıklamaya göre, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta faaliyet yürüten SERKA, Polonya'da düzenlenen "TT Warsaw 2015 Turizm Fuarı"na katılarak, bölge illerinin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımını yaptı.

Çok sayıda ülkeden turizm şirketleri, tur operatörleri, bakanlık temsilcileri, sigorta firmaları ve organizasyon firmalarının stant açtığı fuarda, SERKA standında Sarıkamış Kayak Merkezi, Ani Antik Kenti, İshak Paşa Sarayı, Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi, Çıldır Gölü ile Ejder Kervansarayı'na ait broşür ve tanıtım kitaplarını dağıtıldı.

SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Başkan Vekili Iğdır Valisi Davut Haner, kurul üyeleri Ağrı Valisi Musa Işın, Kars Valisi Günay Özdemir ve SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu'nun da katıldığı fuarda, Varşova'daki turizm ve seyahat acenteleriyle görüşmeler yapıldı.

Polonyalıların büyük ilgi gösterdiği SERKA standını, Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan'ın da ziyaret ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serhat İlleri Polonya'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement