Serik'te Türk Halk Müziği Yarışması - Son Dakika
Güncel

Serik'te Türk Halk Müziği Yarışması

Serik\'te Türk Halk Müziği Yarışması

Serik Belediyesi ile Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği işbirliğiyle "Sesimde Türküler" adlı Türk Halk Müziği ses yarışması düzenlendi.

29.04.2017 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik Belediyesi ile Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği işbirliğiyle "Sesimde Türküler" adlı Türk Halk Müziği ses yarışması düzenlendi.

Tekeli Ortaokulu bahçesinde açık havada düzenlenen yarışmada, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan 14 yarışmacı dereceye girmek için mücadele etti.

Jüri üyeliğini TRT Antalya Gençlik Korosu bağlama sanatçısı Ahmet Gülgün ve 4 müzik öğretmeninin yaptığı yarışmada, Alper Küçük 97 puanla birinci olurken, Ayşegül Yaldıran 95 puanla ikinciliği elde etti.

Meryem Nur Günal ve Merve Bucaklıoğlu ise 92.5 puanla üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından verildi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Serik'te Türk Halk Müziği Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da Forklift Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçinin Düğünü 1 Hafta Sonraydı
    10:12 Elazığ'da Forklift Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçinin Düğünü 1 Hafta Sonraydı

    Elazığ'ın Akçakiraz beldesinde bir beton fabrikasında meydana gelen olayda, forklifti tamir etmek için altına giren işçi Murat Karadağ, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Karadağ'ın bir hafta sonra düğünü yapılacaktı.

  • Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    10:12 Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Selahattin Ekicioğlu'na yönelik tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ekicioğlu, PETLAS Genel Müdürü, sendika başkanları ve dernek yöneticileri tarafından ziyaret edilerek başarı dilekleri alıyor.

  • Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu
    10:11 Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini görünce şoke oldu. Vatandaş, olayın ardından polise haber vererek insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

  • Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor
    10:10 Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesiyle Vatandaşları Bilgilendiriyor

    Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık, hırsızlık, aile içi şiddet, narkotik, terör ve trafik güvenliği gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 'POLHANE' Projesini başlattı. Ekipler, ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilgilendirmekte ve kenti daha güvenli hale getirmektedir.

  • Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor
    10:10 Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor

    Erzurum'da ortaya çıkan çiriş otu, yüksek kesimlerde yaşayan yaban keçilerinin de ilgisini çekiyor. Doğal olarak yetişen çiriş otu, bölgede birçok yemek yapımında kullanılıyor ve halk tarafından tedavi amacıyla da kullanılıyor.

  • Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler park pozisyonuna alındı
    10:09 Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler park pozisyonuna alındı

    Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından 5 gün havada asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı. Kazanın nedeni olarak yapılan incelemelerde kusurlar tespit edildi ve 14 şüpheli gözaltına alındı. Kabinler, bir kez daha incelenecek.

  • Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı
    10:08 Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvası madalya ve ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, 30 Nisan'da yapılacak olan İl müsabakalarında başarılar diledi.

  • Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı
    10:08 Konya'da 4 araçta uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı

    Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde durdurulan iki araçta ise 16 bin 856 adet uyuşturucu hap bulundu. Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı
    10:07 Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

    Van'da şubat ve mart aylarında yoğun kar yağışının, nisan ayında ise yağmurun etkili olması dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'nün su seviyesinde iyileşmeye neden oldu. Van Gölü, 2019-2023 yılları arasında su kaybı yaşadı ancak bu yılın ilk 4 ayında yoğun yağışlarla su seviyesi yükselmeye başladı. Prof. Dr. Alaeddinoğlu, havzanın suyunu yönetmek zorunda olduklarını belirtti ve ileri dönemlerde sel ve taşkın riskine dikkat çekti.


Advertisement