Serkan Acar Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Serkan Acar Futbol Turnuvası Başladı

Serkan Acar Futbol Turnuvası Başladı

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından, Nisan ayında yaşamını yitiren Serkan Acar adına Torbalı'da Futbol Turnuvası düzenlendi.

16.06.2013 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından, Nisan ayında yaşamını yitiren Serkan Acar adına Torbalı'da Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvanın ilk ayağı dün oynanan üç maç ile başladı. Turnuvaya 12 bölgeden 75 takım ve 950 sporcu katılacak.

Torbalı muhteşem bir organizasyonla Serkan Acar futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Fenerbahçe İzmir Futbol Okulları, Kaymakamlık ve Torbalı Belediyesinin desteği ile FB'nin efsane futbolcularından Nisan ayında hayatını kaybeden Serkan Acar adına Futbol Turnuvası düzenlendi. 22 Haziran'a kadar sürecek olan turnuvaya 12 bölgeden 75 takım katılacak ve 101 maç gerçekleşecek.

Turnuvanın ilk ayağı önceki gün saat 10.00'da yapılan Fenerbahçe Karşıyaka-Fenerbahçe Üç Yol takımları arasında oynandı. Bu maçtan sonra iki karşılaşma daha yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koyuncu, FB Futbol Okulları yetkilileri ve Fenerbahçeliler kıran kırana yapılan maçı heyecanla izledi.

BÜYÜK ORGANİZASYON TORBALI'YA YAKIŞIYOR

Komitede Kaymakamlık adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koyuncu, Torbalı Belediyesi'nden Kadir Gözütok, FB Futbol Okulları Ege Bölge Sorumlusu Dilaver Mutlu, FB Futbol Okulu antrenörü Hüseyin Meriç ve Torbalı FB Derneği Başkanı İlkay Öztaş katıldı. Turnuva, 22 Haziran'da yapılacak olan final maçı ile son bulacak.

Yurt genelinde Serkan Acar adına çok sayıda turnuva düzenlenmek istendiğini ancak FB Kulübünün sadece İzmir'de yapılacak olan turnuvaya izin verdiğini kaydeden FB Futbol Okulları Ege Bölge Sorumlusu Dilaver Mutlu, "Serkan ağabeyimizin adını yaşatmak için böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Torbalı'da gerçekten çok büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Bu organizasyon Torbalımıza hayırlı olsun diyoruz. 12 bölgeden çok sayıda sporcu Torbalı'ya geliyor ve gelmeye devam edecek. Turnuvanın finaline Serkan Acar'ın oğlu Erkan Acar da katılacak. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve Belediye Başkanı İsmail Uygur turnuvanın sorunsuz bir şekilde yapılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu yüzden kendilerine de teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serkan Acar Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement