Sermin Balık; Haksız Yere Eleştiriliyoruz - Son Dakika
Güncel

Sermin Balık; Haksız Yere Eleştiriliyoruz

Elazığ'ın büyük şehir olma hayali gerçekleştirilemez.

19.03.2012 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından yürütülen halk günleri toplantılarının bugünkü vekili Sermin BALIK önemli açıklamalarda bulundu.

6. düzenlenen vekil-halk buluşması toplantısına Ak Parti M.Vekili Sermin Balık, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Kadir Nozoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursuner katıldı.

Elazığ'ın büyük şehir olma hayali gerçekleştirilemez…

Toplantıda il söz alan Ak Parti il Başkanı Mahir Sönmez Elazığ'ın Büyük Şehir kapsamına alınmasıyla ilgili Ak Parti Teşkilatına yönelik yapılan eleştirilere cevap verirken şunları söyledi, Elazığ'ın Büyük şehir olmasının hiçbir zaman karşısında olmadıklarını ve olmayacaklarını belirterek şunları söyledi, Elazığ'ın büyük şehir olabilmesi için önce alt yapısın oluşturup ondan sonra sağlam bir zemine oturtulması gerekiyor, Millet vekillerimiz bu işin alt yapısını oluşturuyorlar, bu alt yapı oluşturulmadan Elazığ'ın büyük şehir olma hayali gerçekleştirilemez" dedi

Sönmez , Pazar günü Ahmet Aytar kapalı spor salonunda yapılacak olan Ak Parti 4 olağan kongresine buradan bütün hemşerilerimizi davet ediyorum, yaklaşık 13 aylık başkanlık süresi içinde her zaman 3 temel prensibi baz almışımdır, bunlardan bir tanesi Allah'a ,iyi bir kul olabilmek, diğeri Başbakanımızı bu görevi bana verdi, bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve diğer bir tanesi de direk insanlarımızın gönlüne parayla pulla değil sevgiyle yerleşebilmektir" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Millet vekili Sermin BALIK ise "bu gün vekil halk buluşmasında yine sizlerin konuğu oldum,bunu en iyisini en güzelini yapan nadir illerden biriyiz, elbette'ki hem teşkilatlarımızın hem bizim Elazığ'a duyarlı ve hemşerilerimizi sıkıntılarını çözmeye yakın olduğumuzun bir göstergesidir. Sizlerin de burada olması beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu gösteri, bu bizi daha çok çalışmaya sevk eder. Elazığ'lı hemşerilerimizle birlikte inşallah çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Haksız Yere Eleştiriliyoruz.

Balık; Elazığ'ın büyük şehir olması ile ilgili konuya ise şöyle açıklama getirdi, " bu günlerde bir imza kampanyası başlatıldı, ne yazık ki haksız bir eleştiriye teşkilatımız maruz kalmış, " Ak Parti Teşkilatı Sessiz Kalıyor" ya da " Vekiller sessiz kalıyor" oysaki biz daha vekil olmadan önce bunun mücadelesini veriyorduk, biliyorsunuz ki Anayasal olarak bunların belirli kriterleri var, bizim şu anda 4 vekil arkadaşımız ve parti il başkanı da dahil olmak üzere yapmak istediğimiz şey bu kanuni prosedürü değiştirmek ve 750 bin değil de merkez nüfusu 350 bin ve üstü ibaresini koydurabilmektir.

Bu konulduğu zaman Elazığ zaten direk büyük şehir olacaktır, Elazığ'ın büyük şehir olmasını ben ve teşkilatımız kadar kimse isteyemez çünkü büyük şehirde hizmet vermek bizim için daha büyük bir şereftir. Biz bunu bütün gönlümüzle istiyoruz başkanımızla birlikte de aylardan beridir bunun alt yapı çalışmalarını zaten yapıyoruz, inşallah yakın zamanda komisyonlarda görüşülecek ve biz de Elazığ'ın büyük şehir olması için Mecliste üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sermin Balık; Haksız Yere Eleştiriliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement