"Sermiyan Midnight" İle Kahkahalar Beşiktaş'ta Yükseliyor! - Son Dakika
Güncel

"Sermiyan Midnight" İle Kahkahalar Beşiktaş'ta Yükseliyor!

Ünlü komedyen Sermiyan Midyat'ın büyük ilgi gören tek kişilik stand - up gösterisi "Sermiyan Midnight" ile kahkahalar Beşiktaş'ta yükseliyor!

11.12.2018 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedyenin, çocukluğundan bugüne, yıllardır biriktirdiği tuhaf ve komik anılarını seyircisiyle paylaştığı "Sermiyan Midnight", 19 Aralık Çarşamba akşamı 20.30'da Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Ezop Sahne organizasyonuyla sahnelenen "Sermiyan Midnight" adlı tek kişilik stand-up gösterisinde Sermiyan Midyat; çocukluğundan bugününe dek yaşadığı, oyunculuğa ve hayata dair meselelerini kendine has, incelikli komedi üslubuyla anlatıyor.

Rol aldığı dizilerin yanı sıra "Ay Lav Yu" ve "Hükümet Kadın" film serisiyle hem senarist, hem yönetmen hem de oyuncu kimliğiyle seyirci karşısına çıkan Sermiyan Midyat, stand-up gösterisi "Sermiyan Midnight" ile izleyicisine eğlenceli dakikaları bu kez sahneden sunuyor.

19 Aralık 2018 Çarşamba akşamı saat 20.30'da Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde sahnelenecek iki perdelik "Sermiyan Midnight" gösterisinin biletleri, Biletix'ten ve gişeden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sermiyan Midnight' İle Kahkahalar Beşiktaş'ta Yükseliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement