Sermiyan Midyat Her Şey Tadında'ya Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Sermiyan Midyat Her Şey Tadında'ya Konuk Oldu

Sermiyan Midyat Her Şey Tadında\'ya Konuk Oldu

Sermiyan Midyat, Turkmax ekranlarının sevilen programı Her Şey Tadında'nın Magazin Masası'nda ilginç açıklamalarda bulundu.

15.11.2013 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetip oynadığı devam filmi Hükümet Kadın 2 ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Turkmax ekranlarının sevilen programı Her Şey Tadında'nın Magazin Masası'nda ilginç açıklamalarda bulundu.

Hafta içi her sabah 10.10 – 14.30 Saatleri arasında Turkmax ekranlarında izleyicileriyle buluşan Her Şey Tadında'ya 14 Kasım Perşembe günü ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat konuk oldu. İlginç açıklamaları ve esprileriyle programa renk katan Sermiyan Midyat, yeni filmi Hükümet Kadın 2 hakkında bilinmeyenleri de anlattı.

Hükümet Kadın 2 gülmekten ağlatıyor

Hükümet Kadın 2'nin vizyona girişinden bu yana çok iyi gittiğini ve seyircinin teveccüh gösterdiğini söyleyen Midyat, ikinci filmde komedi dozunun daha da arttığını belirterek "İlk filmde komedi oranı yüzde 60'lardaydı. Yüzde 30-35 oranında dram vardı. İkinci filmde komedi yüzde 90'ların üzerine çıktı. İlk filmiz izlemeyenler ikinci filmden başlayabilirler. Çünkü Hükümet Kadın 2'nin hikayesi ilk filmin hikayesinin 7 yıl öncesinde geçiyor" dedi.

Serinin üçüncü filmini çekip çekmeyeceğine dair gelen soruyu ise "Her şeyi tadında bırakmak lazım. Anlatacak başka hikayeler de var" şeklinde yanıtlayan Midyat televizyon için yeni projeler üzerinde çalıştığını sözlerine ekledi.

Sermiyan Midyat'ın programdaki açıklamalarından bazı satır başları şöyle:

- Komedi korkaktır, lafı dolandırır. Mizahsa doğrudan konuya girer. Komedi erotizmse mizah pornodur.
- Demet Akbağ Türkiye'nin Meryl Streep'idir. Çok önemli bir değer ve özel bir oyuncu.
- Ferhan Şensoy ve Haluk Bilginer ustalarımdır.
- İki kez talep üzerine şarkı sözü yazdım ancak profesyonel olarak bu işi yapmıyorum.
- Eleştirmenleri argüman yönünden zayıf buluyorum. Tenzih ettiklerim var elbette ancak bizde eleştiri yazıları genellikle kişisel yorumlar üzerinden 'şunu sevdim, bunu komik bulmadım' düzeyinde yapılıyor. Bunu benim annem de yapabiliyor.

Hiçbir yerde bir senaryonun dramaturjisi, kurgusu, reji açıları, film rengi, kostümü, sanat yönetimi ile ilgili bir yazı okumadım.
- Mizaha çok fazla inanıyorum. Bu benim tarzım.

Jess Molho'nun sunumuyla ünlü konukların ve alanında uzman isimlerin katıldığı Her Şey Tadında'da hafta boyunca birbirinden ilginç ve önemli konuları gündeme taşınıyor. Programda magazinden spora, yemek tariflerinden güncel olaylara kadar pek çok konu ele alınıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sermiyan Midyat Her Şey Tadında'ya Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement