Serra Yılmaz Uniact Studio'da - Son Dakika
Güncel

Serra Yılmaz Uniact Studio'da

Serra Yılmaz Uniact Studio\'da

Deneyimli oyuncu Serra Yılmaz Uniact Studio'da workshop vermeye hazırlanıyor.

19.12.2012 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serra Yılmaz 21-22-23 Aralık Tarihlerinde Uniact Studio'da

Derya Alabora, Zeynep Eronat, Nursel Köse, Tunca Aydoğan, Celal Kadri Kınoğlu, Gökçer Genç, Ergün Demir, Zeynep Aydemir, İrfan Atasoy, Alp Köksal ve Sinem Soner gibi birbirinden yetenekli sanatçıların gönül verdiği Uniact Studio, ünlü oyuncu Serra Yılmaz ile kadrosunu genişletiyor. Serra Yılmaz, 21-22-23 Aralık tarihlerinde ünlü İtalyan oyuncu Gianluca Enria ile 'Yurtdışında Oyunculuk ve Beden Dilini Kullanma' konulu workshopa imza atıyor.

Birbirinden değerli eğitmenlerin ders verdiği oyuncu eğitim merkezi olan Uniact Studio'da verilen eğitimlerde öncelikle komple bir sanatçı olma algı ve düşünce yapısının öğrenciye nakledilmesi amaçlanıyor. Uniact Studio, sadece oyuncu yetiştirmekle kalmıyor, kültürlerarası bir köprü olma işlevini de üstleniyor.

Uniact Studio, şirketlerin hizmetinde!

Uniact Studio'da kurumsal eğitimler kapsamında 'Drama eğitimleri', 'Eğitim filmleri' ve şirketlere yönelik tiyatro çalışmaları yapılıyor. Şirketlerin hedeflerine yönelik iş verimliliğini ve çalışma performansını arttırma amaçlı eğitim programları ve bu eğitimlere uygun dramalar hazırlanıyor. Dramada yaşayarak öğrenmenin etkisi üzerinde durup, hem eğlenceli hem de unutulmaz etkin eğitimler veriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serra Yılmaz Uniact Studio'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement