Sertab Erener ile Mutlu Bir An - Son Dakika
Güncel

Sertab Erener ile Mutlu Bir An

Sertab Erener ile Mutlu Bir An

Sertab Erener son albümü "Ey Şuh-i Sertab"taki parçaları Ülker Sports Arena'da ilk defa Ülker tüketicileri için söyleyecek

25.06.2012 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Sertab Erener, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da vereceği konserde "Ey Şuh-i Sertab" adlı son albümündeki klasik Türk müziği parçalarını ilk defa Ülker tüketicileri için seslendirecek. Saat 21.00'de başlayacak konserde Ülker tüketicilerini Sertab Erener eşliğinde Ülker Sports Arena'nın muhteşem atmosferinde mutlu ve keyifli anlar bekliyor. Sanatçı konserin bir bölümünde de sevilen pop şarkılarından seçtiklerini klasik Türk müziği formatında seslendirecek.

Tüketiciler, Carrefour, Migros, Real, Kiler, Çağrı, Mopaş, Rammar, Adese ve Çetinkaya marketlerinin kampanyaya katılan mağazalarından bir kerede yapacakları 25 TL'lik Ülker ürünü alışverişiyle anında bir adet konser davetiyesini alabilecek. Davetiyeler 23-24-30 Haziran ve 1-7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde adı geçen marketlerde kurulacak stantlardan dağıtılacak. Detaylı bilgiye www.ulker.com.tr adresinden de ulaşılabilir.

Konser davetiyesi için Ülker Bisküvi, Ülker Kek, Ülker Çikolata, Ülker İçim, Alpella, Ülker Hero Baby, Ülker Kellogg's, Obaçay, Çamlıca, Cola Turka, Cafe Crown, Saka Su, Superfresh, Bizim Mutfak, Luna, Ülker Ducros, Oneo, Yupo, Kremini, Bizim Yağ, Bizim Ona, Ülker Smartt, Ülker Dolcia ürünlerinden 1 kerede yapacakları 25 TL'lik alışveriş yeterli olacak.

Editöre not: Kampanyaya katılan mağaza şubeleri

Carrefour ( İstinye, İçerenköy, Maltepe Park, Ümraniye, Acıbadem, Maltepe Merkez)

Migros ( Ataşehir, Galleria, Capacity, Caddebostan, A. Hisarı, Optimum, Kartal Sahil, Capitol, Soyak, Cevahir, Metrocity, Merter, Starcity, Profilo, İstinye, Uphill Court, Süreyyapaşa, Buyaka, Çekmeköy, Çekmeköy Eltes, Kartal Atalar)

Real (Kartal, Ümraniye)

Kiler (Üsküdar)

Çağrı (Bulgurlu, Dudullu, Kartal)

Mopaş (Zümrütevler, Acıbadem)

Rammar (Ümraniye, Küçükyalı)

Adese (Ümraniye, Maltepe)

Çetinkaya (Dudullu)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sertab Erener ile Mutlu Bir An - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement