Sertap Erener: Kimseyi Affedebilecek Kadar Hakkım Yok - Son Dakika
Magazin

Sertap Erener: Kimseyi Affedebilecek Kadar Hakkım Yok

Demir Demirkan'lka 18 yıl süren ilişkisinin bitmesinden kısa bir süre sonra müzisyen Emre Kula ile evlenen Sertab Erener, Yaşam, onu sevdiğin için hiç ummadığın bir anda seni bir kere daha doğuruyor aşk içinde.

02.08.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir Demirkan'lka 18 yıl süren ilişkisinin bitmesinden kısa bir süre sonra müzisyen Emre Kula ile evlenen Sertab Erener, Yaşam, onu sevdiğin için hiç ummadığın bir anda seni bir kere daha doğuruyor aşk içinde. Aşk Yeniden doğmak demek. Emre ile yeniden doğdum dedi.

Hürriyet Gazetesi'nden Gül Mutlu'ya konuşan Sertap Erener kimsenin üzerinde 'Seni affettim' diyecek kadar hakkının olmadığını söyleyerek şu şekilde konuştu;

'KENDİMLE BARIŞALI ÇOK OLDU'

'Ben yaşadığı olumlu olumsuz her şeyden dersini almayı öğrenmiş biriyim. Yıllardır kendimin kim olduğunu anlamaya çalıştım. Kendimle barışalı çok oldu. Herkes ailesinden veya çevresinden birçok yara alarak büyüyor. Zihnini, kalbini temizlemek, kendini affetmek ve sonra herkesi affetmek zaman alıyor tabii. Keşke şunu yapmasaydım dediğim bir şey yok. Çünkü hep kötü diye tanımladığım şeyler, güzel başka olayların başlamasına neden oldu. Yani her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler sanki.

'BİRİNİN ÜSTÜNDE SENİ AFFETTİM DİYEBİLECEK KADAR HAKKIM YOK'

Birinin üstünde, seni affettim veya affetmedim diyebilecek kadar hakkım veya hükmüm yok ki. Affetmediğin şeyi ne kadar taşıyabilirsin ki kalbinin içinde. Kocaman bir yükle yaşarsın sonra. Taoist master öğrencilerine, Yarından itibaren bir çuval bulun ve her sabah kalbinizde biriktirdiğiniz kızgınlık veya affedemediğiniz ne varsa hepsi için temsilen birer taş koyup o çuvalla okula gelin demiş. Bir haftanın sonunda çocuklar çuvalı sırtlarında taşıyamaz hale gelmişler. Bunu üzerine hocaları ertesi gün çuvallarını almadan gelmelerini söylemiş. ve sabah sormuş, Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Hafiflediniz mi diye. Ben kendimi oldukça hafif ve çok iyi hissediyorum...'

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Magazin Sertap Erener: Kimseyi Affedebilecek Kadar Hakkım Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement