Servis ve Yolcu Taşımacılığı Mercek Altına Alındı - Son Dakika
Yerel

Servis ve Yolcu Taşımacılığı Mercek Altına Alındı

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek sıkıntıların çözüme ulaştırılacağını bildirdi.(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Harun Karacan, ETO'nun Yolcu Taşıma Faaliyetleri Meslek Komitesi...

16.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek sıkıntıların çözüme ulaştırılacağını bildirdi.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Harun Karacan, ETO'nun Yolcu Taşıma Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Selami Uzun ve komite üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, okul ve personel servis taşımacılığı hizmeti sunan üyelerin yaşadıkları sorunlar ve talepleri değerlendirildi.

Üyelerin beklentilerini dinleyen Başkan Karacan, ETO'nun bugüne dek

"üyesinin yanında" ilkesiyle hareket ettiğini ve sorunlara çözüm bulmak adına tüm kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiğini belirten Karacan, yaşanan sıkıntıların birlik ve beraberlik içinde ortak iradeyle aşılabileceğini ifade etti.

Yolcu Taşıma Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Selami Uzun da Başkan Harun Karacan'a verdiği destek ve üyelere yönelik düzenlenen faaliyetler adına teşekkür etti.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Servis ve Yolcu Taşımacılığı Mercek Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement