Serviste Unutulan Anaokulu Öğrencisi Duyarlı Öğretmenleri Sayesinde Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Serviste Unutulan Anaokulu Öğrencisi Duyarlı Öğretmenleri Sayesinde Kurtarıldı

Serviste unutulan anaokulu öğrencisi duyarlı öğretmenleri sayesinde kurtarıldı Öğrenci servisinde unutulan öğrenci, öğretmeninin duyarlı davranışı nöbetçi öğretmenlerin dikkati ile kurtarıldı TEKİRDAĞ - Çorlu'da, öğrenci servisinde unutulan anaokulu öğrencisi öğretmeninin duyarlı davranışı...

05.10.2017 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serviste unutulan anaokulu öğrencisi duyarlı öğretmenleri sayesinde kurtarıldı

Öğrenci servisinde unutulan öğrenci, öğretmeninin duyarlı davranışı nöbetçi öğretmenlerin dikkati ile kurtarıldı TEKİRDAĞ - Çorlu'da, öğrenci servisinde unutulan anaokulu öğrencisi öğretmeninin duyarlı davranışı nöbetçi öğretmenlerin dikkati ile kurtarıldı. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, okul öğretmenlerine teşekkür belgesi verdi.

Edinilen bilgilere göre Çorlu'da eğitim öğretim veren Atakent İlkokulu'nun ana sınıfında öğrenci olan E.K. (5), önceki gün ailesi tarafından okula gönderilmek üzere öğrenci servisine bindirildi. Okula giden servis aracı görevlileri, diğer öğrencileri indirdikten sonra küçük E.K.'yi araçta unuttu. Sürücü ve görevli hostesin aracın kapılarını kilitleyerek uzaklaşması üzerine kilitli kalan çocuk ağlayarak bağırmaya başladı.

Bu sırada, E.K.'nın öğretmeni Faize Savaşçıoğlu, çocuğun derse gelmediğini fark etti. E.K.'nın ailesini ailesini arayacak çocuğun okula gelip gelmeyeceğini soran öğretmeni aileden servise bindirip gönderdik yanıtı alınca okulda çocuğu araya başladı. Çocuğun ailesine haber verilmesi üzerine okulun önündeki servis aracının yanına gelen öğretmenler çevredekilerin de yardımıyla kısa sürede çocuğu araçtan çıkarttı.

Olay sonrası okulun toplantı salonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, küçük çocuğun okula getirildiği sırada öğrenci servis aracında unutulduğunu, ancak kısa sürede öğretmenlerin dikkati sayesinde çocuğun araçtan çıkartıldığını söyledi.

Kaymakam Kılıç, bu konuda hassasiyet göstererek hemen harekete geçtikleri için çok kısa bir sürede küçük çocuğun unutulduğu araçtan kurtarılmasını sağlayan öğretmenlere teşekkür ederek, "Yaşanan konu doğrudur. Buradaki küçük öğrencimiz okuluna getirildiği sırada diğer büyük öğrenciler araçtan inince içeride kalmış ve araç görevlileri tarafından da fark edilmemiştir. Öğretmenlerin aileye haber vermesi sonucu diğer velilerle birlikte çocuğumuz kilitli kaldığı yerden kısa bir süre sonra çıkartılmış ve herhangi bir aksiliğe mahal verilmemiştir. Bunun için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan toplantı sonrası Kaymakam Kılıç, okul öğretmenlerinden Ufuk Kurt ve Aydın Elibol'a dikkatli ve duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür belgesi verdi.

Toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın yanı sıra Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü de katıldı.

Serviste Unutulan Anaokulu Öğrencisi Duyarlı Öğretmenleri Sayesinde Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Serviste Unutulan Anaokulu Öğrencisi Duyarlı Öğretmenleri Sayesinde Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement