Ses Kocaeli gazetesinin sahibi Güngör Arslan'a silahlı saldırı! - Son Dakika
Güncel

Ses Kocaeli gazetesinin sahibi Güngör Arslan'a silahlı saldırı!

SES Kocaeli internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan, iş yerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan gazeteci Arslan'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

19.02.2022 16:11  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de geniş bir çevre tarafından tanınan gazeteci Güngör Arslan, gazetesinde saldırıya uğradı. Ortalığın kan gölüne döndüğü saldırıda ağır yaralanan Arslan hastaneye kaldırıldı. Yolda kalbi duran Arslan'ın kalbi sağlık ekiplerince yeniden çalıştırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kol ve göğüs bölgesinden 6 kurşunla yaralanan Arslan entübe edildi. Ancak Arslan, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polisin saldırganı yakaladığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel gazeteci Güngör Arslan'ı kendi gazete binasında kurşun yağmuruna tuttular

GAZETECİLER CEMİYETİ SALDIRIYI KINADI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Ses Kocaeli haber sitesi sahibi Güngör Arslan, ofisinde silahlı saldırıya uğramıştır. Bilinci kapalı olan ve entübe edilen Arslan'a yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin en kısa sürede yakalanmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: SALDIRGAN SİLAHIYLA BİRLİKTE GÖZALTINDA

Diğer yandan Kocaeli Valiliği'nde de söz konusu saldırıya ilişkin yapıldı. Şüphelinin, suç silahıyla birlikte gözaltında olduğunu belirten Valilik, şu ifadelere yer verdi: "Bugün saat:15.00 sıralarında ilimiz İzmit ilçesinde faaliyet gösteren Kocaeli Ses Gazetesi'nde ateşli silahla yaralama olayı meydana geldiğinin ihbar edilmesi üzerine güvenlik güçlerimiz derhal olay yerine intikal etmişlerdir. Meydana gelen olayda Gazete İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü olan Güngör Arslan'ın yaralandığı görülmekle 112 görevlileri ile Kocaeli Devlet Hastanesine intikal ettirilerek tedavi altına alınmıştır.

"AYDINLATILMASI İÇİN ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR"

Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R. Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır. Basın mensubu Güngör Aslan'a yönelik gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

İşte olay yerinden ilk fotoğraf:

Yerel gazeteci Güngör Arslan, kendi gazete binasında kurşun yağmuruna tuttular
Ses Kocaeli gazetesinin sahibi Güngör Arslan\'a silahlı saldırı!

Son Dakika Güncel Ses Kocaeli gazetesinin sahibi Güngör Arslan'a silahlı saldırı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement