'Seslerin Büyüsü' Büyüledi - Son Dakika
Güncel

'Seslerin Büyüsü' Büyüledi

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), müzik severleri 'Seslerin Büyüsü' konserinde bir araya getirdi.

06.11.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), müzik severleri 'Seslerin Büyüsü' konserinde bir araya getirdi. Konserde, dünyaca ünlü bestecilerin eserleri, piyano eşliğinde opera diliyle seslendirildi.

'Seslerin Büyüsü Konseri', Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Selman Ada, ANTDOB Sanat Yönetmeni ve Müdürü Sibel Kızılateş, Başrejisör Vekili Serhat Konukman'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Konser, besteci Goetz'in 'Ben Senin, Sen Benim' adlı eseriyle başladı, koronun seslendirdiği 'Bourree', ardından 'Goodbye Love' ile devam etti. Solistler Ferdi Uslu 'O Sole Mio', Serap Demirhan Işık 'El Vito', Meriç Karataş 'I Could Have Danced All Night', Arzu Aydoğumu 'Gel Ey Seher' adlı eserleri dillendirdi.

Konserde Adnan Saygun'un 'Katibim', düzenlemeleri Memduh Özdemir'e ait 'Gemiciler', Erdal Tuğcular'a ait 'Suda Balık Oynuyor', Nevin Kodalı'ya ait 'Dök Zülfünü Meydana Gel' adlı eserlere de yer verildi. İzleyenleri büyüleyen, duygulandıran, neşelendiren konser, 'Gidelim Göksu'ya' adlı eserle sona erdi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Seslerin Büyüsü' Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement