Sesob'tan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sesob'tan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret

Sesob\'tan, Emniyet Müdürü Çalışkan\'a Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan (SESOB) Beşir Köksal, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürlüğüne atanan Turgay Çalışkan'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

03.04.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan (SESOB) Beşir Köksal, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürlüğüne atanan Turgay Çalışkan'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'ın tayininin çıkmasından sonra Emniyet Müdürlüğüne atanan Turgay Çalışkanı ziyaret eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Sivas merkez ve ilçelerde 33 odası ve yaklaşık 26 bin üyesi bulunan bir teşkilat olduklarını ifade eden Köksal, emniyet teşkilatının çalışmalarından da memnun olduklarını belirterek, "Sivas'ımız huzurlu ve güzel bir kenttir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sivas'ın huzur ve refahı için birlikte hareket etmeye özen göstereceğiz. Esnafımız her zaman emniyet görevlilerine yardımcı olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Teşkilatım adına yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürünün daha önce görev yaptığı yerlerde yaptığı çalışmaları basından takip ettiklerini ifade eden Köksal, bilgi birimi ve tecrübelerinin Sivas açısından önemli olduğunu kaydederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yönetim kuruluna teşekkür eden Sivas Emniyet Turgay Çalışkan, güzel bir Anadolu kentinde görev yaptığını söyledi.

Ziyarette SESOB Başkan Yardımcısı Alı Kılıç, yönetim kurulu üyeleri; Ömer Işık, Hakan Demirgil ve Ömer Şeker' de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob'tan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement