Sesob'tan, Vali Barut'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sesob'tan, Vali Barut'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sesob\'tan, Vali Barut\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Valiliği görevine atanan Vali Alim Barut’u ziyaret etti.

18.03.2014 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sivas Valiliği görevine atanan Vali Alim Barut'u ziyaret etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulunu makamında kabul etmelerinden dolayı Vali Alim Barut'a teşekkür ettikten sonra, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Zübeyir Kemelek'i kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getiren Köksal, Sivas için birlikte çalışmalar yaptıkları rahmetli Zübeyir Kemelek'e bir kez daha Allah'tan rahmet ailesine, mesai arkadaşlarına ve Sivas halkına başsağlığı diledi.

SESOB olarak kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Köksal, valilik öncülüğünde yapılan birçok etkinliklerde yer aldıklarını belirterek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini ifade eden Vali Alim Barut, görev yaptığı yerlerde her zaman esnaf teşkilatı ile birlikte çalıştıklarını belirterek, "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu güzel kentte görev yapmaktan mutluyum. Esnaf teşkilatını da çok önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz etkinliklerin bazılarını birlikte yapıyoruz. Sivas için hep birlikte çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob'tan, Vali Barut'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement